matkailuautolla Eurooppaan

ILOLA LASSE 23.02.2009 21:45

Huhtikuun puolivälissä lähdemme autoillen Keski-Eurooppaan Suunnittelemme asuntoautolla matkareittiä Via Baltikan kautta. Pitäisi löytää reitin varrelta Riikan jälkeen leirialue, joka olisi auki jo huhtikuussa. Mahtaisiko teillä kellään olla kokemuksia tai tietoa Baltian maiden leirialueista näin aikaisin keväällä. Lueskelen Ecc-kataloogista ja siinä on kovin vähän tietoja alueista, jotka auki jo huhtikuussa. Olisiko täällä kellään tietoa Puolan leirialueista Warsovan lähistöllä. Warsovan jälkeen siirrymme Puolasta Tsekkiin. Brnon ja Prahan jälkeen suunnittelemme Salzburgiin ajoa. Siellä tarkistamme, paljonko aikaa jäljellä kolmesta viikosta. Olen lukenut netistä matkakuvauksia ja mainoksia mielenkiintoisista kohteista, mutta parhaat olen löytänyt täältä teltan puheista. Siksi kiinostaakin kysyä teiltä kokeneilta vinkkejä. Niin ja vielä piti kysymäni, mikä on nyt suomalaisten radiolähetysten tilanne, kun kuulemma ”Mailamanradio” on lopetettu. Pitääkö olla internetyhteys, että vois kuunnella uutisia. Tulevan reissun ”navigaattori” Mirja

KORPPI SEPPO 23.02.2009 22:12

Suwalkissa

http://private.firmy.suwalki.pl/index_su.html

Varsovassa

http://www.eurocampings.net/fi/eurooppa/puola/masovian/leirint%e4alue-wok-%28nr.-90%29-110395/

Sekä valitettavasti radiolla ei kuule enää YLE:ä.

KUJANPÄÄ MARKKU 24.02.2009 08:44

Toi Suwalkin mesta on mun mielestä pikku pysähdykseen oikein hyvä, mutta vaunuille ahdas. Aikas hyvät ja runsaat ruoka-annokset ja niistä porukat näytti myös nauttivan.

HIETALA PEKKA 24.02.2009 15:30

Puolan leirialueet löydät ainakin kun googletat "camperpark.pl "

KÄRKKÄINEN ESKO 01.03.2009 22:35

Latviassa on Zorgin kylässä, n. 50 km Riigasta etelään, Labirinti -niminen paikka, joka kelpaa yhdeksi yöksi mainiosti. Katso www.labirinti.lv.

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.