Eräässä espanjalaisessa

AHONEN KAI 21.02.2009 23:48

kaupungissa tapasin skandinaavisia lajitovereita kipparikokouksessaan, jäin keskusteluun mukaan ja siinä keskustelun lomassa tuli puheeksi kun olivat löytäneet kerrostalon pihalta ruuvimeisselillä näppärästi aukeavan kaivon kannen,jonne on mukavaa tyhjentää paskakanisteri.

Sitten juuri avatulle lasten leikkipuistollekin olivat huomaavaiset kaupungin isät laittaneet napilla painettavan vesipostin varmaan vaan tämän varttuneemman väen tarpeisiin.

"Joka vitun taukki ymmärtää tämän." - Einstein, 1938 "Jotkut vitun pirkkamatkalaiset ei ymmärrä mitään"- Ahonen, 2009

JANHONEN MATTI 22.02.2009 10:50

Nämä paskat me vielä löydämme edestämme - muodossa tai toisessa. Karavaanarien kannattaa olla tosi tarkkana siitä mitä jätteille ja paskavesille tekee. Meidät voidaan jo nyt haluttaessa syyllistää pakoputken pään kautta. Noilla lajitoverien tempuilla syntyy helposti mielikuva, jossa karavaanarit koetaan röyhkeinä muista ihmisistä piittaamattomina paskiaisina. Mielikuva voi olla oikea tai väärä mutta se ohjaa ihmisten käyttäytymistä - suhteessa meihin.

HYTTILÄ ESKO 22.02.2009 14:49

Niin ja tuo ruuvattava kansihan saattaa olla vaikka sadevesiviemäri. Joka päättyy johonkin viheralueelle. Täällä kun ei saa kirota niin sanon vaan hyi h*****tti. Kyllä pitäisi olla jokin laki tuohonkin. Kerätäänkö puskaparkkilaisille kolehti jotta on varaa lomailla oikeasti ?

SILMUNEN HANNU 22.02.2009 15:00

Älä Esko yleistä! Ei se, että yöpyy muualla kuin leirintäalueilla, tee ihmisestä tyhmää ja ajattelematonta. Kyllä minä olen nähnyt leirintäalueilla suorastaan ääliömäisesti käyttäytyviä ihmisiä, jotka esim. kuseskelevat pensaisiin auton/vaunun vieressä, huudattavat radiotaan ja möykkäävät humalassa pitkin yötä, jättävät tiskipaikat ja suihkut kammottavaan kuntoon, heittävät roskat maahan jne...

Eikä se leirintäalueitten ulkopuolella nukuminen useimmiten ole rahasta kiinni, vaan vapuden tarpeesta. Onneksi useimmat ihmiset osaavat käyttäytyä fiksusti, yöpyvät sitten missä vain. Surullista ovat nuo pelkästään omaan napaan tuijottajat, jotka herkästä pilaavat kaikkien maineen.

t.Kaarina

HYTTILÄ ESKO 23.02.2009 14:27

Ei campingeilla yöpyminen tee ihmisestä viisasta. Ei kukaan sitä tarkoita. Mutta erilaisten kemiallisten aineitten kaataminen (paskan seassa)luontoon TAHALLAAN tekee sen tyhmyyden/välinpitämättömyyden. Ja tuosta kolehdista: Samat ihmiset kirjoittelee saavutetuista säästöistä kun puskassa loman viettivät. Se antaa jotenkin mielikuvan tuolle kolehdin keruulle. Ei minulla muuten ole "vapautta vastaan"

NYYSSÖNEN KAJ 23.02.2009 17:21

Kävin Lagosissa satamatoimistossaysymässä minne ne paskat saa kaataa. Vastaus oli mereen sinne koko kaupunginkin pa menee putsaamatta.

Vasta parin kolmen vuoden päästä saadaan puhdistuslaitos.

NYYSSÖNEN KAJ 23.02.2009 18:11

Sama juttu Kakikkien kämppigien pa- vedet menee sellaisenaan mereen !

Emme siis ole Suomssa

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.