Onko omakohtaisia kokemuksia Sisilian Campingeista

HYTTILÄ ESKO 18.02.2009 19:45

Kirjoja kyllä on itselläkin pöydällä. Sekä nettisivut suosikeissa.

SILMUNEN HANNU 18.02.2009 22:34

Joo, juuri tammikuussa nukuttiin kahdella sisilialaisella leirintäalueella, ja 3v sitten tammikuussa kolmella:) Neljä oli rannalla ja yksi vuoristossa, kaikissa oli ihan hyvä nukkua. Yhdessä ei vessan pyttyihin saanut laittaa mitään paperia, kaikissa oli jonkinlaiset suihkut ja mahdollisuus tyhjentää vessa ja harmaa vesi. Etupäässä me kuitenkin nukuimme matkaparkeissa, toreilla ja turuilla, useimmiten muutaman muun matkalaisen kanssa. Turvallisen tuntuista oli kaikkialla, mafian sanotaan suojelevan turisteja. En tiedä mitä haluaisit niistä kuulla, mutta kyllä niitä siellä on, ja saarella on mahdottoman paljon mielenkiintoista nähtävää, luontoa, historiaa, kaupunkeja, rantoja, ja taas kerran historiaa. Ja ystävällisiä ihmisiä, ennemmin ujoja kuin päällekäypiä.

Jos haluat katsella meidän matkakuviamme sieltä tältä talvelta, osoite on ttp://picasaweb.google.com/kaarina.silmunen

t.Kaarina

SILMUNEN HANNU 18.02.2009 22:43

Sori, osoitteesta jäi kopiooitumatta eka h-kirjain, uudestaan http://picasaweb.google.com/kaarina.silmunen

t.kaarina

HYTTILÄ ESKO 19.02.2009 08:31

Olempa tuon kuvakoosteen nähnyt kun se palstoille ilmaantui ja eilen illalla löysimme EEC-kirjan ja netin yhdistelmällä monia mukavia Camping-alueita. Emme harrasta lainkaan nk- leiriydy kadulle järjestelmää. Vaan vaunu etukatoksineen tukikohdaksi johonkin,missä on hyvät peseytymis ja oleskelu paikat. Sieltä käsin h-autolla, julkisilla tai polkupyörillä kierrellään. Välillä voi makoilla ko-paikan omalla rannalla taikka mahdollisella uima-altaalla. Noista campingeista kyselin kun ei nuo kirjat eikä nettisivut anna aina todellista kuvaa.

SILMUNEN HANNU 19.02.2009 11:51

Fillareilla mekin paljon kierrellään, ja rannoillakin löhöillään:) Tarkoitukseni oli vain kertoa, että Sisiliassa majoittuminen ei ole vaikuttanut hankalalta, ja se on upea saari. Itse en osaisi ajatella valita leirintäaluetta, muuten kuin näkemällä ja haistelemalla sitä hteken, enkä näin ollen pysty toisillekaan leirintäalueita suosittelemaan, kun en ihmisten mieltymyksiä tunne. Mutta kyllä siellä kesäisin valinnanvaraa on, talvella piti ottaa se, mikä oli auki.

Suunnittelun iloa!

t.Kaarina

HYTTILÄ ESKO 19.02.2009 16:41

No en alkaisi varauksia tekemään ilman näkemättä. Mutta kyllä kiertäjin puoltavat lausunnot antavat jotain osviittaa .Nimittäin tuollakin saarella alueita on ihan tarpeeksi.

HYTTILÄ ESKO 04.03.2009 08:17

Ei muita kukenu kui silmune... hohhoijaa...

ISO-TRYYKÄRI JAAKKO 04.03.2009 11:03

Olimme 2006 Toukokuussa Sisiliassa ja tässä yksi hyvä

leirintäalue jossa hyvää uimarantaa kilometrikaupalla ja vesi

yhtä lämmintä kuin Suomessa Heinäkuussa- Paikka on

noin 60 km.Palermoon johtavaa moottoritietä pitkin ,tie

oikealle FALCON nimiseen kylään ja leirintäalue on

nimeltään Marinello.Suositellaan ,että eikun hyvää matkaa

vaan.PS. on siellä muitakin hyviä tässä vain yksi.

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.