Venäjän matkailu

MERIKUKKA REINO 08.02.2009 18:13

Viimeksi Venäjällä vaunun kanssa 1989. Majoituimme Olginon- leirintäalueella, joka oli ainut turisteille tarkoitettu leirintäalue Pietarissa. Miten on tänäpäivänä Pietarin alueella, onko turisteille mitään paikkaa, missä voi matkailuauton kanssa leiriytyä esim. viikoksi.

Terv. Reiska

PELTONEN HEIMO 18.02.2009 18:36

Pietarin alueelta löytyy ainakin yksi turvallinen paikka jossa voi matkailukaluston kanssa leiriytyä vaikka viikoksi pientä maksua vastaan.Paikka sijaitsee Volosovon kaupungin Kikkeriinon kylässä.Se on Suomalaisen Villa Inkeri järjestön rakentama ja osin ylläpitämä Inkeriläisvanhusten palvelukeskus.Sieltä löytyy hyvät nurmikentät leiriytyä,koirat ja yövahdit pitävät huolta turvallisuudesta,osa laitoksen henkilökunnasta puhuu Suomea,suihkut ja saunat järjeatyvät samoin sähkö. Kikkeriino on Pietarista 80km lounaaseen Hatsinan ja Volosovon välissä Balttian radan varressa.Palvelukeskus on keskellä kylää 100m päätiestä sivussa,kaikki kyläläiset tietävät Villa Inkerin Itse olen käynyt siellä 15 vuoden aikana matkailuautoilla yli 80 kertaa enkä ole siellä kokenut ongelmia. Ongelmia kyllä järjestää Venäläinen virkavalta rajoilla Viipurissa Pietarissa ja myös maantiellä.

MERIKUKKA REINO 25.02.2009 14:00

Kiitoksia tiedoistasi! Heimo Peltonen

Vaimoni kanssa lähdemme Pietariin, niin että olemme Kikkeriinon kylässä Juhannuksena. Hankaluuksia saattaa tulla siinä, että Vaimoni liikkuu sähköpyörätuolilla.

t. Reiska

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.