Kun käy kateesi,kun ei pääse matkaan eikä osaa kieltä!

LAUKKANEN MAURI 08.02.2009 09:23

Niin vasta veto; Kun ei pääse ELVISTELEMÄÄN sinne etelän aurinkoon. Onko niitä karavaanareita lähdössä pohjoisnavalle?. Siellä juostaan pohjoisin MARATON!. Minä lähden ,jos joku lähtee vänkäriksi! Matkailua ulkomilla,ko tuumasi m laukkanen

HONKANEN JAAKKO 08.02.2009 10:12

No ei sen kielen osaaminen niin tärkeetä ole,en minäkään ossoo ku savvoo sillä hyvin oon mualmalla pärjännä,ei ole ollu nälkä enkä eksynä, eikä kukaan ole pahoinpidellytkään.Mutta se johtuu siitä varmaan kun ei ossoo kieliä ei ole osannu mennä irvistelemäänkään kenellekään. Eiku rohkeesti vaan reissuun ulkomaille.

LAUKKANEN MAURI 08.02.2009 12:44

Niin ei se Pohjois Napa Maraton vitsi ollut,sinne oli haave päästä;se olisi sitä oikeaa ULKOMAAN MATKAILUA!!! Linkki;http://www.npmarathon.com/html/200310.html

SILMUNEN HANNU 08.02.2009 15:28

Tämä on hiukan ristiriitainen juttu, ihan mielettömän hienoa olisi käydä kävelemässä maraton tuolla navalla (juoksu ei ole minun juttuni), mutta mutta, emmekö juuri sellaisella turhanpäiväisellä lentelemisellä nimenomaan edesauttaisi mm.napajäätiköiden sulamista...!!?!

Laivamatkalle siis:) Miettii Kaarina

NYYSSÖNEN KAJ 09.02.2009 17:48

Kyll miekin luontovaroja yritän säästää siksi matkaan bussikyydillä minne menenkin.

Kielitoadottomia ollan välillä vaikka kieliä osais mutta kun sittenkään ei ymmärrä. No silloin mennään Lidl ostoksille samat tuoteet osin kuin Suomessa ja samassa paikkaa kauppaa!

Että helpottaakaj

PS! Kyllä toi pohjoisnapa on cool mutta kun minulla ei ole talvirenkaita.

HÄMÄLÄINEN TOIVO 10.02.2009 12:23

Maurin on syytä kehittää kielitaitoaan; ei mistään Elvis-telysyistä, mutta urheilullisista. Tässä maratoonissahan, olipa sitten kyse kesä- eli hiekkadyynimaratoonista tai talvi- eli nietosmaratoonista on semmonen lähtöseremonia, jossa on kolme osaa. Paikoillenne, valmiit, puks ao. maan kielellä tietenkin. Jos kieltä ei hallihe, voipi jäätä lähtökuoppiin. Talviolosuhteissa tämä on äärimmäisen vaarallista. Hepotyrmia voipi tulla ja mies on menetetty...ja mahdollinen palkinto.

Kesäolosuhteista tästä kuoppiin jäämisestä saattaapi olla etuva. Kun jalat on polvija myöten hiekkakuopissa, pyssyypi hyvin pystyssä ja voi rauhassa tsiikailla rannan typyjä. Monimutkaisia lauseita ei tarvihe opetella; riittää kun ossaa sanova OOOLALA ja PELLA PAMPINO. Siittä nyt Mauri kolmen sanan kielikurssille. On joo maaks, reti ja kou.

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.