Töppäilyä

HAATAJA LASSE 31.01.2009 21:00

Töppäilyä,2007 Italian porto finossa,a-autolla perille asti,hinta 74,0€,maksettava paikanpäällä käteisellä.Syy:Santa Margheritasta eteen päin kohti porto finoa ei saa ajaa a-autolla eikä millään yli 6 metriä pitkällä autolla.Ajaessa ihmiset viittoilivat ja minä ajattelin että mitä ne huitoo.Oli jäänyt huomaamatta todella iso kyltti jossa tästä kiellosta ilmoitettiin.Karvanaamari kaverit,kertomuksia vai olenko ainut?

SILMUNEN HANNU 01.02.2009 00:32

Moi, meille viitottiin niin lujaa, elikä poliisit pysäyttivät, kun jonotimme sillä tiellä Portofinoon pääsyä.. Meillä oli silloin kyllä vaunu, ja olimme liikkeellä vetoautolla, Pajerolla, ja meille sanoivat poliisit ystävällisesti,ettei perillä ole korkeille autoille sopivia p-paikkoja. Mitään liikennemerkkiä emme olleet huomanneet.

Saimme silloin jättää auton jonnekin parin kilometrin päähän Portofinosta, mistä kävelimme osin tosi nättiä polkua perille, osin tosi nättiä, mutta aika vilkasta ja kapeaa tienreunaa perille.

Kävelittekö Portofinossa sieltä kukkulan päältä metsää pitkin pienelle majakalle, on meinaan tosi hulppeat maisemat!

t.Kaarina

JANHONEN MATTI 01.02.2009 09:49

Et ole ainoa. Siinä rantatiellä on vähän muutakin katsottavaa kun kieltotaulut. Autoni oli kyllä <6 m mutta liian korkea. Toisaalta sen kiellon kyllä ymmärtää. Se liikennehän menisi aivan hulinaksi jos sinne vielä meidätkin laskettaisiin.

HAATAJA LASSE 01.02.2009 12:31

Jotenkin meni se aika siellä poliisilaitoksen puolella,poliisi ilmoitti radiolla linja auton kuskille että täältä tulis taas yks joka pitäis saattaa pois santa marcharetaan asti.Ajeltiin linja auton perässä kyseiseen kaupunkiin,josta jatkettiin matkaa omin päin.Harmitti kun ei jäänyt aikaa katsella maisemia sen enempää,sillä se linja auto tuli alta 10 minuutin,joten poliisi ystävällisesti kehoitti seuraamaan linja autoa.

KARHU JUHA 01.02.2009 19:32

-Joka reissulla jotain on tullut töpättyä(eli kymmeniä),onneksi karmeimmat alkaa kai jo unohtua.Viime kesänä Hampurin moottoritien työmaalla ihmettelin vastaan tulijoiden vilkutellessa valoja,,,mikä vikana.Kunnes rekka ajoi oikealla kaistalla viereen ja ystävällis-sanainen kuski neuvoi painumaan juuri sinne mistä olen syntynytkin.Sitten vasta lamppu syttyi,ajoin "integroidulla" kapealla henkilö autoille tarkoitetulla kaistalla,eli olisi kuulunut olla oikealla kaistalla.Juuri kun olin vaimolle valitellut työmaan kaistojen kapeutta!!Ja sitten on tullut Italiassa ajettua väärälle kopille maksamaan moottoritie tullia,,,tosi kiva kuunnella vuolas sanaista italian kielen joikua,jonka on aikaan saanut,kun jono peruuttaa. Ilmeitä ja käsimerkkejä en tohdi edes toistaa,tätähän voi lukea joku alaikäinenkin. JK

HAAPANEN TIMO 01.02.2009 20:29

Väärällä kopilla olin minäkin kerran vaunun kanssa, puomi tuli alas auton ja vaunun väliin. Siihen tuli vapaa reitti kun puomi lensi palasina tielle, vaunuun ei tullut mitään. Täti ihmetteli kopissaan.

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.