Pekkis

RAINIO PEKKA 30.01.2009 15:22

Onko jollain kokemusta Viron caravanalueista olen itse lähdössä kesällä eka kertaa?

HAAPANEN TIMO 30.01.2009 16:56

www.all-estonia-camping.com Kysy tarkemmin kunhan katselet.

TUOMI JYRKI 30.01.2009 19:52

Katselepa tuolta

http://tinyurl.com/cojjrv

HAAPANEN TIMO 31.01.2009 09:48

Jaaha, Jyrki laittoi Tinyllä, hyvin pelaa. Nyt kun Lyhytlinkki ei enää toimi, on Tiny hyvä vaihtoehto: http://www.tiny.cc/ Matti tämän sivun on löytänyt. @timo

LAAKSONEN ARI 31.01.2009 13:36

Oltiin ensimmäisellä "koematkalla" Virossa viime kesänä. Ensin oltiin Haapsalussa Camping Piksekessä http://campingpikseke.com/ ja toinen majapaikka oli Konsen leirintäalue http://www.konse.ee/index.php?section=12 Pärnussa. Reissu onnistui vaunuyhdistelmän kanssa kaikin puolin hyvin, joten toivottavasti pääsemme sinne vielä uudelleenkin. Reissussa oltiin vain 10 päivää, joten emme halunneet tehdä mitään laajaa kierrosta. Pidimme vaunun tukikohtana leirintäalueella ja kiertelimme autolla ja kävellen molempia kaupunkeja ja niiden ympäristöä. Konsen leirintäalue on käytännössä kävelymatkan päässä Pärnun keskustasta, joten siellä ei edes kannata viedä autoa keskustaan.

RAINIO PEKKA 02.02.2009 17:45

Moi!Oliko lähellä kauppoja ym. vastaavia paikkoja.Entä minkälaisia molemmat paikat oli muuten varustukseltaan?Mikä oli oma arviosi paikkojen tasosta?Oliko paljon muita suomalaisia?Siinä muutama kysymys!!

HÄMÄLÄINEN MARKKU 03.02.2009 14:48

Tein viime kesänä itselleni Baltian maiden leirintäalueista Tomtomiin POI paikat (kiinnostavat paikat) tiedostot kun kiertelimme siellä.

Pistin ne nettiin muidenkin iloksi. Ne löytyy ohjeineen: http://www.elisanet.fi/markku.j.hamalainen/

POIedit ohjelmalla ne voi muuntaa myös muille navigaattoreille sopiviksi

SIREN MARKKU 06.02.2009 22:23

Hei! Me teimme viime vuonna ekan reissun asuntoautolla Viroon syksyllä ruska-aikaan. Oli muuten kaunista! Tosin muita matkailijoita ei paljoa näkynyt. Konse Pärnussa on ihan ok. Alueellahan on 'motelli', jossa on palvelut. Polkupyörä on käytännöllinen kulkuväline sielläkin. Pärnussakin on hyviä pyöräteitä meren rannalla,muuten kaupungilla pitää vähän katsoa eteensä. Siellä on myös uusi kylpylä (Estonia-hotellissa?), jossa kävimme uimassa. Konsen lähellä on myös marketti,eikä keskustan kaupatkaan ole kaukana. Latviaa kohti ajellessa on tosi kauniita meren rantoja, tosin niissä vain levähdimme. Riiassa olimme vain yhden yön, koska leir.alue kaupungilla oli suljettu, mutta saimme olla siellä kuitenkin yön yli. Sielläkin pyöräilimme kaupungilla ja ihailimme esim. vanhaa kaupunkia. Katsomista riittäisi moneksi päiväksi. Viroon palatessamme ajoimme Latvian puolella kansallispuiston lävitse ja siellä oli tosi kauniita maisemia. Sinne pitää joskus palata,nyt ei ollut aikaa. Otepään seutu on maastoltaan mäkistä ja siellä on useita yöpaikkoja, tosin ei syksyllä. Me olimme Pyhäjärven kylpylän(n.2km kesk.) parkissa,sieltä sai sähkön, wc,suihku ja kuntosali olivat hotellin puolella. Ympärillä valtavat viheralueet lenkkipolkuineen ja uimarannat. Olisi kesällä tosi hieno paikka! Meille jäi oikein myönteinen maku reissusta,vaikka sitä ei paljoa etukäteen suunniteltu. Mukavia Viron reissuja! t.Aila

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.