Sveitsi, Hollanti...?

JYLHÄ HANNU 20.01.2009 10:57

Moi!

Nyt vinkkejä kehiin. :) Viime kesän vaunureissu oli mahtava kokemus ja nyt aikomus tehdä jonkinmoinen rinkula siten, että pääkohteina lomalla Toscanan seutu, Zinque Terre ja sieltä nokka kohti pohjoista pysähtyen hieman pidempään ehkä Sveitsissä ja Hollannissa. Matkakotina vaunu. Olisiko teillä hyviä vinkkejä tutustumiskohteiksi tai ajoreiteiksi? Joitakin vinkkejä Italian suunnalle olenkin saanut ja muistiin kirjannut. Sveitsi ja Hollanti ovat meille aika blankoa aluetta, joten kaikki neuvot otetaan kiitollisina vastaan. Hyviä leirintäalueita, joissa viivähtää? Nähtävyyksien suhteen olemme kaikkiruokaisia ja lisäksi nautimme jalan käppäilystä.

t. Virpi

JANHONEN MATTI 20.01.2009 11:43

Sveitsin ystävät Suomessa ry ylläpitää portaalia josta löytyy tietoa Svetsistä ja myös automatkailutietoa melkoinen määrä. Portaalin nettiosoite on www.sveitsi.fi

MUSTONEN MATTI 21.01.2009 14:16

katoppas tuolta http://www.campings.com/?idlengua=3

MUSTONEN MATTI 21.01.2009 14:33

tai tosta http://www.eurocampings.net/fi/eurooppa/

NIEMI ROLF 21.01.2009 14:48

Sveitsin vaikuttavimpia nähtävyyksiä / kokemuksia on Interlakenin kylä, josta junamatka 2,5 tuntia Jungfraujoch vuorenhuipulle "Top of Europe". Korkeus 3500 m merenpinnan yläpuolella. Erittäin suositeltava leirintäalue on Camping Hobby 3 Interlakenin kylässä. Interlakenista on olemassa hienoja internet sivuja. Luzern on viehättävä kaupunki Vierwaldstätter järven rannalla. Kaupungissa on erittäin kiinnostava "liikenne/kuljetus" museo. Ja kaupungin tuntumassa lisäksi Pilatuksen vuorenhuippu, jonne pääsee mm maailman jyrkimmällä hammasrata junalla. Huipulle on myös köysirata yhteys. Mutta onhan viehättävässä Sveitsissä paljon muutakin kiinnostavaa nähtävää.

PS. Saksa -Toscana - Sveitsi reitin yhteyteen en kyllä liittäisi Hollantia liian sivussa olevana kohteena. Siihen varatun ajan käyttäisin hyödykseni Sveitsissä ja Toscanassa.

JYLHÄ HANNU 22.01.2009 21:12

Kiitos hyvistä vinkeistä! Juuri tälläisiä vihjeitä lomasuunnitelmaamme kaipaamme. Etenkin omakohtaisia kokemuksia, ne kertovat yleensä paljon enemmän kuin mainokset. Vaikka se Hollanti ei suorimmalle reitille mahdukkaan, yritämme varata niin paljon aikaa, että sinnekin ehdittäisiin.

Hannu & Virpi

VÄHÄKANGAS AATOS 19.02.2009 15:37

Tuosta edellisestä linkistä hyökkää Troijalainen! Onneksi virustorjunta on kunnossa.

KIILTOMÄKI MARTTI 02.03.2009 13:03

juu näkyy hyökkäävän! osaisko joku sen verran kieliä, että osais ilmottaa sivun haltijalle!?

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.