Entäpä Itä-Eurooppa?

KIVIAHO SALLA 18.01.2009 17:26

Mennäänkö laivalla Tallinnaan vai miten? Ja kuinka paljon on ajamista jos tulis Saksan kautta Suomeen. Tämä on aivan uusi reitti minulle ja sekin kiinnostais kovasti. Viestihaulla jotain löysinkin,mutta ihan konkreettista reittiä tässä etsiskelen. Ja onko sinne menossa jotain erityistä "paperisotaa" tai muuta vastaavaa?

HYTÖNEN RAIMO 18.01.2009 18:32

EU:n jäsenmaitahan nuo kaikki ovat. Ei itäreitissä ole mitään pahaa, ellei sitten lähinnä Puolan tieolot ja liikenne, joka sekin on hitaasti kohenemassa. Viron päätiet ovat samaa tasoa kuin meilläkin, ja osin parempiakin (jos kohta huonompiakin) ja siellähän tuntee muutenkin olonsa kotoisaksi. Tallinnan ja Helsingin välinen lauttaliikenne on tiheä, joten se ei muodostune juurikaan ongelmaksi. Eli täysin kelvollinen ja jopa halvempi vaihtoehto suoralle laivayhteydelle tai tutun tympäisevälle Ruotsin läpiajolle.

HAAPANEN TIMO 18.01.2009 18:42

Ei tietenkään mitään paperisotaa. Tänä vuonna olen jo kerran mennyt ja viime kuussa sitä ennen. Nyt ei enää katsota auton papereitakaan lainkaan, vain matkalippu laivaan. Maarajoja ei huomaakkaan. Itämeren ympäriajaminen on hyvä retki, kolme viikkoa menee helposti, jos rannat koluaa edes jotenkuten. @timo

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.