Tukholmasta laivaan

KIVIAHO SALLA 02.01.2009 17:56

Hei pitkästä aikaa! Nyt pitää vissiin alkaa suunnitella ens kesän reissua kun j Joulut ja Uudet Vuodet on juhlittu.

Viime kesänä tuli jo mieleen, että jos ajaa autolla Tukholmaan,(täältä pohjoisesta Helsinkiin on sama matka kuin Tukholmaan) niin onko sieltä laivayhteyksiä paremmin Eurooppaan? Kävimme viime kesänä Tanskassa, mutta menimme laivalla Rostockiin ja sieltä ajamalla Legolandiin. Ja jos hyviä nettisivuja näistä laivamatkoista löytyy, niin mielelläni niitä lukisin.

Nytkään ei kovin kauas ole tarkoitus mennä, mutta mielenkiinto heräsi tuossa eräässä keskustelussa mainittuun Haideparkkiin. Vai mikä se oli? Mihin päin Saksaa se tulee?

NYYSSÖNEN KAJ 02.01.2009 19:09

Tuosta linkki hyvälle sivulle matkailusta

http://www.kolumbus.fi/tiainen/matkailu.htm

kaj

LYLYOJA SEPPO 02.01.2009 20:08

Ei tule paljon pitempi matka ajaa suoraan Göteborgiin ja siitä eteenpäin Tanskan läpi.Turhaa tänne Tukholmaan on tunkea jos ei ole mitään asiaa.Liikenne melkein aina tukkoilee ja parkkeeraspaikat on "kortilla".Eikä täältä laivoja kulje kuin Eestiin ja Suomeen.

LAJUNEN MIKA 02.01.2009 20:18

Heidepark on Soltaussa (http://www2.heide-park.de/index.php?id=611) , Hampurista vähän alaspäin. Voin kyllä suositella lämpimästi sitä ja kävelymatkan päässä on viihtyisä leirintäalue (http://www.auf-dem-simpel.de/eng_index.html )

SEPPÄLÄ JARMO 03.01.2009 10:32

Hei! Heide-park sijaitsee Hampurin ja Hannoverin välissä Soltaussa. Heideparkin vieressä n.600m on hyvä campingalue Auf dem Simpel, josta voi ostaa liput huvipuistoon. Huvipuistosta löytyy laitteita joka lähtöön, ruokapaikkoja ,maan alle rakennettu upea merirosvoseikkailu sekä teatteriesityksiä ja tietenkin euroopan suurin puinen vuoristorata Clossom ym. Hintataso on inhimillinen eikä ruuhkaa ole etenkään kesäkuussa. Jos rahaa jää ne voi tuhlata kauppakadulla matkamuistoihin. Päivä kuluu jokatapauksessa helposti ja illalaa on mukava kävellä takaisin capingalueelle. Meidän perhe on käynyt parikertaa ja ollan tykätty.

JANHONEN MATTI 03.01.2009 12:40

Tässä sinulle muutamia osoitteita suunnitteluavuksi.

Suomen ja Ruotsin väli: www.vikingline.fi www.finnlines.com www.tallinksilja.com

Ruotsi-Puola: www-polferries.se

Ruotsi-Tanska ja Tanska-Saksa: www.scandlines.se www.ttline.se www.hhferries.se www.stenaline.se

Ruotsin ja Tanskan salmien sillat: www.oresundsbron.com www.storebaelt.dk

Euroopan laivareitit: www.ferrylines.com

Hyviä suunnitteluhetkiä

JANHONEN MATTI 03.01.2009 12:59

Pplferries osoitteessa on virhellisesti viiva kun pitää olla piste. Oikea www-osoite on: www.polferrie.se

JANHONEN MATTI 03.01.2009 13:00

Näin sen pitää olla www.polferries.se

KORHONEN KARI 03.01.2009 18:36

Sama oli minullakin reitti,E4 Tukholmaan ja suorinta tietä Trelleborgiin. Sieltä lähti lautta joko Rostockiin tai Traveen.Näppärä reitti ohittaa Tanska. Huhuista huolimatta Tanskassa ei ole mitään mätää...

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.