Ranska polttoaine pula ?

MATTILA JARI 29.05.2016 09:21

Moi ! Onko ketään tällä hetkellä matkalla Ranskassa. Kannattaako sinne mennä jos matka tyssää polttoaine pulaan ??

YLITALO ASTA 29.05.2016 09:56

Kaveri ajoi eilen bryssel Perpignan välin route de soleil kautta eikä ollut tarvinnut tankata jerrykannuista. Eikä ollut moottoritien asemilla ruuhkaa.

T: Masi

YLINIEMI SEPPO 29.05.2016 15:40

Ei tyssää polttoaineesseen .

KIVIOJA HANNU 29.05.2016 16:07

Reilu viikon takaista kokemusta. Lähdimme viime viikon torstaina Le Mont Saint Michelistä kohti Bordeauxia. Tankissa oli aika vähän polttoainetta jäljellä. Kun ei isolla tiellä näkynyt huoltoasemia, niin poikkesimme ennen Rennesiä pikku kaupunkiin ja haimme sieltä huoltamoa, kaikki oli suljettu ostoskärryillä tms. Kun kysyi joltain, niin vastauksena käsien levitystä, kukaan ei oikein tiennyt mitään. Tankissa mittari punaisella jo useamman kymmenen kilometriä, TomTomiin huoltoaseman haku päälle ja Rennesiin, jossa oli satametriset jonot tai lappu ettei dieseliä ole. Yhdestä paikasta saimme n. kaksikymmentä litraa jolla matka saattoi jatkua. Nantesin läheltä, pikkukaupungista saimme huoltamolta pitkän jonotuksen jälkeen kaksikymmentä litraa (mittari oli lukittu kahteenkymmeneen litraan) ja heti toiselta ½ km:n päästä kolmellakymmenellä eurolla (samoin mittari oli lukittu). Myöhemmin samana päivänä moottoritien varrella oli huoltamoita joissa oli ilmoitus, että diesel loppu ja toisessa jono oli moottoritielle asti. Royanissa sanoivat, ettei lakko koske sitä aluetta, eikä meillä sen jälkeen ongelmia ollutkaan. Lisäksi Caenin seutuvilla mentiin moottoritiellä 15 km:ä 2 ja ½ h, oli jotain poliisi operaatioita (kolme pakolaista näkyi tien varrella), ilmeisesti Eurotunnelin kanssa oli ongelmia koska sen ohitettuamme ongelmat loppuivat. Hyvää kesää Hannu K

YLINIEMI SEPPO 29.05.2016 16:40

Itäpuolella Ranskaa en ole nähnyt suljettuja eikä jonoja huoltsikalla, viimeksi tankkasin aamupäivällä ja litrahinta 1,16€.

Pariisin seutu voi olla er juttu?

KATEISTO EERO 03.06.2016 08:50

Pulaa dieselistä tällä hetkellä Pariisin ympäristössä ja myös Bretagnessa. Useat huoltoasemat kiinni.

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.