Seikkailu Hiivatin kanssa jatkuu

PYYKKÖNEN ANTERO 18.05.2016 15:27

Parasta on kuitenkin huoltaa molemmat - auto ja kuski. Jos se vain onnistuu!

http://hapinmatkat.blogspot.com/2016/05/081-hiivatin-kanssa-huollossa-molemmat.html

AP

POKKINEN TAPANI 18.05.2016 15:52

Ja minäkö luulin, että se maanan taikappale olisi ollut Hymer?

Meillä vappuna korkkasi toinen WC-suihkulattian hajulukko. Ensin päästi toinen vedet auton lattialle ja kun purin kynnyksen ja katsoin missä vika niin silloin toisenkin vesilukon pohja mureni käsiin. Noh eilen hain Kempeleen Rintajoupilta uudet Hymerin pakkaukasessa olevat ja tänään yrittelin asentaa niitä paikoilleen- Purkaminen ahtaassa välissä hiukan hankalaa, mutta ähinän kanssa onnistui. Mutta kivoin yllätys oli uusia kiinnittäessä. Uusi lähtö tuli rosterisella ruuvilla, jossa reikä tulpalle. Muuten kiva, mutta lattiakaivojen ainevahvuus aika ohut ja ruuvi ei kiristä tiivistettä paikoilleen. Kikka 6, mutteri väliin ruuvia lyhentämään ja asennus onnistui.

voi hymeri sun kansas

-tapani-

NYYSSÖNEN KAJ 18.05.2016 16:26

Kyllä Alustan saa viedä minne tahansa huoltoon joka on osaava ilman että takuu raukeaa. EU-tuomioistuin niin päättänyt. Kopin osalta en tiedä miten se menee.

Mutta

EU-alueella kuluttajalle mytävillä tuotteilla pitää olla lain mukaan kahden vuoden takuu. Kun myyty EU-alueella ja käytetään Euroopassa. Ostin uuden video kameran jonka takuu on voimassa vain Euroopassa mutta ei esim. Marokossa tai Balilla.

HIETALA PEKKA 19.05.2016 07:33

Kirjoittaja haukkuu kyllä textissään "väärää puuta" kun kaikki moite näyttää tulevan Fiatille vaikka kuuluisi Knaussille. (vessa ei toimi,peruutuskamera ei toimi,sähkörappu reistaa jne........)

KERÄNEN KAUKO 19.05.2016 08:11

Minulla kävi hyvä tuuri. Alkoi uuden auton narista. Ajoin matkallani erääseen fiat-huoltoliikkeeseen. Sanoivat, että ei tarvi kuin vaihtaa takaa se ylempi pusla. Mutta he saaneetkaan vaihdettua rakenteen vuoksi. Joten ajoin kotiin. Täällä ehdotin auton myyjälle ja fiatille. Vaihdetaan se pusla tuossa nyrkkipajalla ja te hoidatte laskun. Se ei käynyt Fiatille. Vaan piti viedä auto Kotkaan Hyväntuulen autoon. Parin päivän päästä menin auton hakemaan, niin huomasin että autoon oli vaihdettu jouset ja kaikki puslat ym. mitä jousitukseen kuuluu peräpäässä. Kysyin asiasta korjaamolta, vastaus oli: Me vaihdetaan kaikki mitä tehtaalta laitetaan ja siihen hommaan kuuluu. He kasasi rasvojen kanssa ja ei ole narahtanut koloissa enää. Kiitos että Fiat jääräpäisesti minut ajatti sinne Hyväntuulen autoon :)

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.