Sotia ja city-elämää

KUJANPÄÄ MARKKU 15.05.2016 21:57

Praha. Rothenburg ob der Tauben. Verdun. Omaha Beach. Brugge ja Gent. Huomenna Hollanti ja siellä juustokaupunkeja ja ainakin Gouda. Kattoo sitte. Ilmat viileitä, mutta mieli korkeella.

Ranskassa sai ajella lompakko levällään moottoriteitä, muutenkin ei maa mun maun mukaan. Ilmaista nettiä ei yleensä, rahallakin onnettoman hidas, tai ei toimi. Hälläväliä meininkiä koko maassa. Kuppaamista silti joka paikassa. Kiertoliittymiä kilometrin välein, ellei maksuteillä painele. Paskaa, röttelöitä ja lantakasoja, mutta toisaalta ja toisaalla vaurasta eloa. Nyt Belgiassa kaikki on paremmin. Gentin kämppäri on reissun parhain.

Parisuhde voi toistaiseksi hyvin, joustava kun olen.

HAAPANEN TIMO 15.05.2016 22:28

Goudassa Platz keskellä kaupunkia ja ja juustomarkkinat torstaisin.

Paltzi maksetaan automaattiin 8 €, vesi, sähkö ja tyhjennykset palveluna. Erittäin hiljainen paikka kaupunkipaikaksi. Torille 300m.

Autot näkyvät taustalla, puomeja ei nykyään ole. https://goo.gl/maps/vpZEMut4paq

http://www.welkomingouda.nl/en/overnight/camper-parking

@timppa

KUJANPÄÄ MARKKU 15.05.2016 23:05

Kiitos vinkistä.

LAIHO HANNU-PEKKA 18.05.2016 10:49

Goudan Klein Amerika on aivan mahtava stellplatz tai citycamp keskellä kaupunkia. Olisi hyvä jos suomalaiset kuntapäättäjät kävisivät katsomassa, miten automatisoidut peruspalvelut rakennetaan toimivasti kymmenille matkailuautoilijoille. Rahaa varmasti jää kaupunkiin jokaiselta. Meiltäkin lyhyellä vierailulla reilusti yli sata euroa (ostoksia). Kannattaisi myös "puskaparkkeja" ja citycampejä vihaavien suomalaiskaravaanarien kerran käydä katsomassa, mistä on kyse nykyaikaisessa kaupunkimatkailussa - jos ei ole joka hetki tarvetta huippuvarustellusta leiripaikasta!

KUJANPÄÄ MARKKU 20.05.2016 13:31

Jep. Siellä olimme.

Gouda kliffa kaupunki. Nyt Groningenissa. Kiva stadi tämäkin.

Käyttäjän lisäys viestiin 20.5.2016 klo 13:33:00 Kämppäri kävelymatkan päässä kaupungista mahtavan puiston läpi.

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.