Normandia

VIITASAARI JAAKKO 07.05.2016 20:06

Hei!

Kesällä Alsace - Champagne - Normandia. Muutoin alkaa olla reissu paperilla, mutta Normandiasta vielä leirintäalue hakusessa. Onko suosituksia?

HALINEN HARRI 08.05.2016 10:06

Niitä on paljon ja esim. maihinnousualueella jopa rannallakin hiekkaepenkan takana muutama lähinnä rantaa kulkevan tien varrella. Voit mennä suoraan, tilaa löytyy melko varmasti paitsi elokuussa jonkin verran ruuhkaa. Osalla lueista ei kaksisia palveluja ole joten omat eväät ja vessa ettei joudu "turkkilaiseen".

JOKINEN NINA 17.05.2016 18:35

Leirintäalueita alueella on paljon eikä ainakaan viime heinäkuussa tarvinnut mitään varauksia tehdä. Aina löytyi paikka. Ohessa mutama, joka löytyi minun muistiinpanoista: Etretait upeat rannat, leirintäalue joidenkin kilometrien päässä L'Aiguille Creuse. Lähempänäkin oli, mutta sinne ei päästy koska Tour de France pisti koko alueen sekaisin... Ihan kaupungin kupeessa on kätevä Aires. Le Havressa on satamassa iso Aires. Honfleurissa (söpö kaupunki) Le Camping du Phare, ihan kävelymatkan päässä kaupungista. D-Rannat kierreltiin päiväreissulla, ei yövytty. Mutta siis upeita paikkoja, kannattaa käydä! Mont-St-Michelissä on ihan uusi, loistava Aires kävelymatkan päässä saaresta ja kylästä.

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.