Baltian Karavanpaikat on päivitetty

HÄMÄLÄINEN MARKKU 11.03.2016 13:08

Kävin läpi nuo Baltian Caravanmajoituspaikat. Muutama oli kadonnut (en löytänyt enää kotisivua) pari löytyi lisää. Aika monella oli kotisivun osoite ja puhelin numero muuttunut.

Linkki kartalle löytyy tuolta sieltä voi ladata paikat myös naviin. http://matkaan.mbnet.fi/

Kun en tiedä miten ja mitä formaattia mikin navi käyttää, niin laiton vain Tompan ov2 tiedostona, mutta siellä on linkki työkaluun jolla saa muutettua ne muihinkin naveihin sopiviksi.

Tuossa vielä suoralinkki kartalle http://tinyurl.com/Baltian-caravanalueita

Puolan alueet päivittelen vielä ennen kesää

MÄENPÄÄ JUHANI 11.03.2016 18:29

Kiitos hienosta työstä.

SILMUNEN HANNU 11.03.2016 19:03

Kiitos Markku taas isosta työstä!

Saisimmekohan vielä porukalla kerättyä ylös ne paikat Baltiassa, missä voi tyhjentää vessan ja harmaat vedet?!

Enkä nyt tippaakaan arvostele tekemääsi työtä, huomasin vain kun aloin noita Viron paikkoja käydä läpi, Tallinnasta itään ja Peipsin rantoja alas, niin tein havainnon ettei noiden turismitalujen sivuilla kerrota onko joillain tarjolla tyhjennyspalveluja.

Ilmeisesti ei, sillä lopulta Vorun liepeiltä löysin yhden, Hämsaaren turismitalun, mikä kertoi vessakasettien tyhjennysmahdollisuudesta.

Eli kun iso osa Baltian paikoista koostuu muista kuin perinteisistä leirintäalueista, olisi mielestäni merkittävää saada koottua ylös paikat, missä tyhjennykset onnistuvat, muualla kuin virallisella leirintäalueella.

Lähtisivätkö ihmiset talkoisiin?

Jotta homma onnistuisi, tarvitseisi saada joku kartta mitä kaikki voiisvat käyttää tai ylhäällä pysyvä sivu....ja tässä taas tiputaan tämän palstan surkeuteen.....Mutta lähdetäänkö keräämään ja miettimään mitä niille tehdään?

Vai ilmoitetaanko kaikki Markulle ja Markku lisää kartalleen?

Itse tulen ainakin kirjaprojektini tiimoilta otamaan yhteyttä monenlaisiin toimijoihin Baltiassa ja lupaan tehdä parhaani löytääkseni noita tyhjennyspaikkoja.

t.Kaarina

HÄMÄLÄINEN MARKKU 11.03.2016 20:45

Kun saan tuon Puolan päivitettyä, niin voin keskittyä myös tuohon kemssa ongelmaan. Paikat jossa on kemssan tyhjennysmahdollisuus voi merkitä eri värisellä pampulalla ja pistää vaikka nimen eteen K-kirjaimen jolloin sen tiedon voi hyödyntää myös navissa.

Otan mielelläni tietoja ko. paikoista vastaan. Yleensä Camping alueilla on tuo mahdollisuus, mutta se täytyy tarkistaa. Ei ole mukavaa jos hakeutuu alueelle pääosin kemssan tyhjennystä varten, eikä sitä mahdollisuutta sitten olekaan.

Merkintä on nopea, mutta etsintä vie aikaa, joten kiitos, jos joku avustaa.

Olisiko tuo K nimen edessä hyvä idea?

Käyttäjän lisäys viestiin 11.3.2016 klo 20:48:16 Asiastahan voi kysellä myös sähköpostilla, mutta se on hidasta ja työlästä.

MELANDER KARI 15.03.2016 19:55

Moro! Isot kiitokset. Viime kesänä näistä oli suuri apu, kun köröttelimme Baltian, Puolan ja Saksan kautta Tsekkiin ja Puolan kautta takaisin. Puuttuvista maista koetettiin pärjätä saksalaisten palveluilla, mutta hankalampaa oli. Onnistunut reissu kaiken kaikkiaan ja vielä vaunun kanssa. Nyt se vaihtui m-autoon :) jo toisen kerran. Ollaan näitä vuoroteltu elämäntilanteen mukaan.

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.