Retkeily Marokkoon....

MARTTILA RAIMO 27.02.2016 11:19

Jos joku on kiinnostunut matkan vaiheista Euroopan halki Marokkoon, facebookissa on kertomuksia valokuvineen reissun vaiheista....

https://www.facebook.com/groups/969404549784241/?ref=bookmarks

(Raimo Johannes Marttila > Raimojohanneksen retkeilysivut)

MERIKALLIO VELI-PEKKA 28.02.2016 14:39

Vahinko, että tuossa on sen amerikkalaisen pörssiyhtiön kirosana (mulle), facebook, muutoinhan ahmisin tekstiäsi.

Blogin uskallan vielä aukaista, siitä en ole saanut pyyhkeitä, mutta en tuota naamaa. Harmittaa, kun niin mielelläni lueskelen matkakertomuksia, se kun on tällaiselle leirintämatkailijalle ikäänkuin harrastus ja joskus niistä oppiikin jotain, puhumattakaan niiden antamasta innoituksesta.

Vaikka juuri nyt tuntuu siltä, ettei tässä maailmassa voi enää elää ilman facebookia, twitteriä tai instagramia, en koe niitä tarvitsevani ja syy ei ole millään muotoa Raimon.

Käyttäjän lisäys viestiin 29.2.2016 klo 15:02:06 Kaitsu, meinaatko, että loisin jonkin pellehermannin, jonka ip-osoite olisi kuitenkin, väkisinkin, mun (kun en jaksa aina kirjastoon juosta) ja jonkin mainostustarkoituksiin osoitteita myyvän firman vapaata riistaa. Nykyinenkin roskapostin määrä riittää (joo, tiedän, että on maksullisia poisto-ohjelmia, en vain ala maksaa postista, mitä en ole tilannut).

Kyllä me ollaan tämän päivän orjia ja tehdään juuri niin kuin nettiympäristö vaatii, jollemme lähde kullanhuuhtojiksi Lappiin, ilman älypuhelinta, ja jätä kaikkia laskuja ulosottomiehelle, valitettavasti.

AHONEN KAI 28.02.2016 17:30

V-P, ei sinne fasebookkiin tarvitse omalla nimellään, kengännumerolla ja vatsan toiminnan aikatauluilla.liittyä.

Luo itellesi naamakirjapersoona, ja käytät sitä.

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.