Syksyn 2015 Espanjan matka

ALASMAA MATTI 01.01.2016 19:26

Tälläistäkin reittiä voi ajella syksyn viettoon Espanjaan ja takaisin. Matka tallennettu GPS loggeriin josta siirretty mapsiin.

https://goo.gl/4aBJez https://goo.gl/EcAOjE https://goo.gl/H3odkl https://goo.gl/y1OdoK https://goo.gl/a0CQdj

JANHONEN MATTI 02.01.2016 10:45

Jokaisen itse valitsema reitti on se ainoa oikea.

Uhan vaan uteliaisuudesta kysyn, että paljonko meni noihin ajososuuksiin yhtensä aikaa ja mikä sai sinut kääntämään nokan Valencian jälkeen Pyreneille ja siitä Ranskaan.

ALASMAA MATTI 02.01.2016 14:18

Tulomatka Euroopan halki Fuengirolaan kesti 25 vrk. Takaisin Suemeen lähdettiin Santa Polasta 28.11 ja laiva Trawemyndesta Helsinkiin lähti 8.12 klo 03:00 joten kymmenkunta päivää Santa Polasta Trawemyndeen, Parissa paikassa tällä välillä oltiin kaksi yötä. Tuo Valencian kohtaa Pyrenelle kääntyminen juontaa siitä kun Aurinkorannikolla kuultiin meitä useammin kulkeneilta vaanareilta ns. "Reinon" reitistä läpi Ranskan Luxenburin seuduille ilmaisia teitä pitkin. Kertoivat että tiet hyväkuntoisia pitkiä suoria osuuksia ja kiertoliittymiä vähän. Tiet oli tosiaan hyväkuntoisia mutta kyllä ympyröitäkin joutui kiertelemään. Monet kaupungit ja kylät pääsi myös ohittamaan keskustaan menemättä. ps. Sveitsissä alppien yli tulevaa tietä 19 en kyllä enää matkakopilla ajele. Muuten kyllä ajettu edestakainen reitti ok.

JANHONEN MATTI 02.01.2016 15:08

Jotain tuommoista ajattelinkin.

Reiteistä on tosiaan monenlaisia tarinoita liikkeellä.

Ja mikäpä siinä, jokainen valitsee reittinsä ja sillä selvä.

Helpompi reitti olisi ollut ajaa Zûrichin kautta ja siitä edelleen Berniin Lausanneen, Geneveen ja siitä Grenoblen kautta Valanceen Vaan näittepä Geneve-järven etelärannalla matkalla Montreux´sta Geneveen miten rikkaat asuu.

Käyttäjän lisäys viestiin 2.1.2016 klo 15:09:07 Valence piti kirjoittamani

HÄNNINEN JUKKA 02.01.2016 19:51

"Vaan näittepä Geneve-järven etelärannalla matkalla Montreux´sta Geneveen miten rikkaat asuu."

Oompa nähny minäkin jat ihan livenä muuallakin

Menton, -Cap d'Antibes, Biarriz ja Kerava., Monaco, Suutaraila,, Key West ja Camping Olhao.

Missähän ne muut, kun niistä aina puhutaan, vähän niinkuin viinaksien nauttimisistaki.

Vielä kun näkis missä rikkaita ei asu, ja vettä äreämpätä ei juoda kuin se puoli pikarillista aterian yhteydessä..

Valehtelua, valehtelua muille ja itselleen, ja siltikin piti tämäk räpellys kirjallistaa.-Ikäänkuin muitten valheitten sekaan, huomaamattomiksi jaarituksiksi. Tutkimattomat ovat totuuden löyttäjien todelliset reitit ja reitin varsilla koetut.

KANSANAHO KARI 02.01.2016 23:24

Moi!

Ollaan kavereiden kanssa menossa Italiaan tulevana kesänä. Onko tuon alkupään reitti missä kunnossa ja oliko matkan varrella mitään "kummallisuuksia"?

Kari

ALASMAA MATTI 03.01.2016 12:35

Syksyllä oli tietöitä Latviassa Viron rajan jälkeen, nyt ei google maps näytä että olisi, eli lieneekö valmistuneet. Via Baltica oli hyvässä kunnossa, kuten myös muutkin tiet joita ajettiin. Aina joku siltatyö tai risteys työn alla jossain. Kummallisuuksia löytyy matkan varrelta vähän joka kylästä mihin poikkeaa. Puolan kaupungit olleet kaikki mielenkiintoisia mihin ollaan poikettu. Monessa Puolan kaupungissa leirintäalue kaupungin kyljessä joista lyhyt kävelymatka keskustaan joissa monenmoista "makasiinia" tutkittavaksi. mm Lomzan "häkistä" keskustaan pari Pitkämäen heiton pituutta. Samoin etelämpänä Sandomierzin kaupunki jossa camping aivan kaupungin keskustan läheisyydessä. Jos tietä 50 ohittaa Varsovan niin ajelee aika lähellä Treblinkan keskitysleirin aluetta. Google aina hyvä paikka etsiä katsottavaa ennen matkaa.

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.