Fuengirolaan

UTRIAINEN ILMO 03.11.2015 22:03

Hei! Aatoksissa olisi lähteä maaliskuulla ajelemaan vaimon ja koiran kanssa Espanjaan. Knaussin meinasimme jättää kotiin ja tehdä matkan pikkuautolla vuokraten asunnon aurinkorannikolta. Tässä vaiheessa mietityttää sopivat päivämatkat maisemia ja hieman paikkojakin katsellen kartellen moottoriteitä.. Matkaan jos varaisi viikon ja kuukausi perillä sekä viikko paluuseen toukokuun alussa. Onko hyviä vihjeitä sopivasta reitistä ja majapaikoista.Mitä majoitukset mahtaa kustantaa majatalo tasolla? Onko joku tietty majataloketju joka on suosittu?

HAAPANEN TIMO 05.11.2015 09:58

Onko lähtöpaikka Tallinna, Travemünde vai Tukholma? Äkkiseltään tuntuisi viikko lyhyeltä ellei lähde Travesta.

Tuossa 'Rutusielu-ketjussa on muutamia vinkkeja ja reittejäkin.

Itse olen saksassa ajellessani tehnyt yksinkertaisesti niin, että silloin kun tiedän missä ja milloin haluan yöpyä olen katsonut navista edessäpäin olevan hotellin ja soittanut hintatiedustelun. Mun mielestäni aika hankalaa on niitä varailla etukäteen kuvatunlaisessa vapaassa ajelussa.

Formula1 hotelli/motelliketjulla on paikkoja teiden varsilla ja kohtuulliseen hintaan.

Etusivu: http://www.hotelf1.com/gb/home/index.shtml

Esimerkki, hakupakkakuntana Ranskan Biarriz: http://www.hotelf1.com/gb/booking/hotels-list.shtml

Ruksi kohtaan 'Price' niin sivu hakee edullisimmasta alkaen. Hinta on per/huone, max 3 hölöä. Halvimmissa huoneissa saattaa kylppäri olla käytävällä.

Tein navilla koehaun samaisesta Biarrizitsistä, parikymmentä hotellia keskustasta ulos alkaen kone löysi puhelinnumeroineen. Hotellien nimestä ja sijainnista voi pikkuisen päätellä mihin ekaksi soittaa ja jos netti on käytettävissä löytyy hinta sieltä tarkalleen.

Esim. http://hoteldelagare-bayonne.fr/chambres-pas-chers-bayonne/

@timppa

ANTIKAINEN ESKO 07.11.2015 11:45

En halua atyrkyttää omaa ajtustani, mutta jos matkaan sisältyy 2 viikkoa kovaa ajamista, miten olisi lento Malagaan, koira Suomeen, enemmän aikaa perillä, auto tarpeen mukaan paikan päältä. Pitempi "loma", kustannusero suuri. Koko ajaksi ei perillä autoa tarvitse, mutta kiertelyä varten joksikin aikaa.

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.