Matka Tallinnasta-Malagaan

WECKSTRÖM MAJ-BRITT 26.08.2015 18:05

Ollaan suunnittelemassa matkaa joulukuun alussa henkilöautolla Malagaan,matkassa mukana seuraa meidän kaksi koiraa. Tämä on meidän ensimmäinen automatka Espanjaan joten kysymykseni kuuluu voisiko joku joka on tehnyt matkaa Via Baltican kautta auttaa meidät reitin ja yöpymispaikkojen suhteen. Jos joku haluaa lähettää vinkkejä minulle sähköpostiin niin osoite on. maj-britt.weckstrom@luukku.com

JANHONEN MATTI 28.08.2015 20:14

Ei näköjään meinaa löytyä Maj-Britt´lle vastaajaa.

Kuinka kiveen hakattu tuo Tallinnan kautta kulkeminen on.

Siksi kysyn kun katselin noita ajomatkoja. Tallinna - Varsova - Malaga väli on n. 4300 km Vastaavasti Tukholma - Malaga on Mulhousen kautta ajaen 3720 km.

Laivaliput on joulukuussa keskellä viikko Ruotsin kautta kulkien yhtensä n. 120-150 euroa enemmän kun Tallinnan kautta kulkien. (Turku-Tukholma väli ja Helsingborg - Helsingör - Rödby - Puttgarden)

Siksi rohkenen ja vallankin kun kerrot olevasi ensin kerran pappia kyydissä, esittää sinulle tällaisen helpon reitin Malagaan.

Iltaslaivalla Turusta Tukholmaan esim. Viking Crace on ihan hyvä. Ensimmäinen ajopäivä. Tukholma -Lyypekki. Lautat välillä Helsingborg-Helsingör ja Rödby-Puttgarden Lauttamatkojen aikana koria voi ulkoiluttaa. Ajomatka yhteensä 850 km, majoituspaikkoja löytyy ihan tien varresta Puttgardenin jälkeen.

Toinen ajopäivä Lyypekki - Bad Krozingen, www.fallerhof.de Ajomatka 820 km, majoitus majatalo fallerhof Hyvä paikka tehdä pieni iltalenkki koirien kanssa.

Kolmas ajopäivä Bad Krozingen - Montpellierin seutu Ranskassa. Ajomatka n. 730 km Majoitus ?

Neljäs ajopäivä Montpellier - Torrelasal2, Valencia lähellä Oropesaa. Ajomatka 600 km, majoitus bungalow, Alueen tiedot ja koordinaatit www.torrelasal2.com Huom. Alueella tosi hienot koirasuihkut!

Viiden ajopäivä Torrelasal - Malaga Ajomatka 730 km. Majoitus ?

Muita huomioita Ajankohta huomioiden tarvitsette talvirenkaat, mutta ei nastarenkaita, koska niitä ei saa joissain valtioissa mm. Puolassa ja Saksassa käyttää.

Tietulleja peritään Ranskassa ja Espanjassa moottoriteiden käytöstä Henkilöauton tietullit välillä Mulhouse (F) - Murcia (E) on noin 120 euroa. Maksetaan molemmissa maissa kortilla tietulliasemilla.

Hyvää matkaa oli reittivalintanne mikä tahansa.

WECKSTRÖM MAJ-BRITT 28.08.2015 21:19

Ai Matti,Matti sinä olet ihan selvästi ajatustenlukija koska juteltiin ihan äsken tästä mahdollisuudesta.

Erittäin hyvät ohjeet,tuhannet kiitokset.

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.