Campingalueet Googlessa?

MELANDER KARI 13.07.2015 12:01

Moro! Sain teiltä arvoisat karavaanarikaverit hyviä vinkkejä reissua varten. Leirintäpaikkojen etsiminen googlemaps-sovelluksilla on ollut kätevää. Nyt on edetty Baltian maiden kautta Puolaan ja hyvin on löytynyt alueita. Tällä hetkellä käytössä https://www.google.com/maps/d/viewer?mid=zogRzoTTQNBU.k6GdDadS7f88&msa=0 Tarvitsisin vastaavat linkit Saksasta ja Tsekistä. Olisiko kellään laittaa linkkejä tänne?

Etukäteen ystävällisestä palveluksesta kiittäen.

HÄMÄLÄINEN MARKKU 13.07.2015 21:48

Ei niitä alueita ole tainnut kukaan sinne pistää. ACSI:n alueita voi tosin käyttää, ne löytyvät netistä ja varmaan monta muuta eri yhditysten tekemää. Tuo mainittu kartta ja Baltian alueet ovat minun tekemiä, joten tiedän työmäärän enkä aio tehdä muita. Toivottavasti joku muukin innostuu pistämään eri maiden paikkoja kartalle, mutta toivottavasti tekijä tarkistaa paikkojen sjainnit, kilometrin heitto on kestämätön.

HAAPANEN TIMO 13.07.2015 22:11

Puolahan se oli pimein paikka, taitaa muualla euroopassa olla aika hyvin paikkoja tiedossa. Se on kuulkaa mahdoton työ minkä Markku on tehnyt noiden kämppäreiden kanssa. Iso käsi siitä!

@timppa

MELANDER KARI 13.07.2015 22:40

Okei. Nyt ymmärrän. ISOT KIITOKSET MARKULLE. Baltian ja Puolan kartat ovat olleet meille todella kullan arvoisia. ACSI:n karttoja katselinkin, mutta ovat vähän hankalakäyttöisiä Markun helppoihin verrattuna. Pärjäähän niilä, mutta aikaa menee. Vaikka olemmekin jo vanhoja karavaanareita, emme ole aiemmin liikkuneet Baltiassa ja Puolassa. Saksassakin vain ilman vaunua. Meillä oli ensin vaunu. Sitten kun lapset olivat pieniä, käytimme 10 v matkailuautoa. Pidimme vähän paussia talon hankinnan ja remontoinnin yhteydessä ja olemme taas taas kuudetta kesää vaunuilemassa. Molemmissa on puolensa. Erityisesti täällä Puolan maaseudulla, kun ajoimme pikkuteitä, oli vaikea löytää pysähdyspaikkoja käydä kaupassa, syömässä jne. Huoltikset tarjoavat pelkkää hodaria ja automaattikahvia. Autolla taas harmitti kuskata koko huushollia joka paikkaan.

HÄMÄLÄINEN MARKKU 14.07.2015 13:40

Tuossa on yksi palvelu jossa on erilaisia yöpymispaikkoja, myös Saksassa http://www.campercontact.com/en/

NIEMINEN RAIMO 14.07.2015 17:57

Pelkkä Camping sanan kirjoittaminen Google Mapsin hakukenttään tuottaa kohtuullisen määrän alueita.

https://goo.gl/maps/Cs273

HÄMÄLÄINEN MARKKU 14.07.2015 18:15

Tuolla Camping haulla tulee myös liikkeet ja korjaamot :)

Mutta Googlen karttaa voi kyllä hyödyntää tuolla haulla kunhan hiukan valikoi. Tosin ne paikat eivä aina ole kohdallaan

NIEMINEN RAIMO 14.07.2015 18:38

Kuukkelia on zoomattava aika lähelle että alueet alkaa näkymään,Paikkojen sijainti voi heittää hyvinkin,Tampereen Härmälä osuu kyllä nappiin,mollukka on sijoitettu Respan katolle,Alueiden nettisivut löytyi myös kaikista mitä katsoin.

Tuossa Härmälä https://goo.gl/maps/b7d2W

LINDBLOM ALF 14.07.2015 23:08

Eikö googlaamalla löydy campingalueita mista vain, esimerkiksi kyselylla camping saksa camping bayern campin germany camping costa blanca muutama esimerkki. Ainakin me ollaan näin löydetty kaikki ihan hyvin (+ ADAC:in kirjat)

MELANDER KARI 20.07.2015 00:20

Noita kirjoja on aiemmin ollut, mutta jääneet käyttämättä. Hyvin on pärjätty netillä ja navigaattorilla. Ollaan nyt Prahassa. Täältä sai Triocampistä Tsekin alueoppaan, jossa campinpingit löytyvät kartoilta. Lisäksi kuvaukset palveluista kustakin erikseen. Siinä on useita alueita, joita ADAC:lta ei löydy, Löysin myös yhden alueen ADAC:lta, jota ei ole tsekkien luettelossa. ADAC:in puhelinsovellusta ei ole WindowsPhonelle, mutta toisaalta Here on muuten niin paljon googlea parempi. Mutta hyvä, kun on monta tapaa selvittää asioita.

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.