Antibesin leirintäalueita

LAMPINEN VELI 10.07.2015 19:07

Moi Syyskuun lopulla olisi aikomus tutustua Antibesin seutuun ja tiedustelisinkin kokeneilta kävijöiltä suosituksia Antibesin leirintäalueista.

HALINEN HARRI 10.07.2015 19:10

Etsiskelin minäkin tuolta seudulta mutta ei löytynyt sellaista jossa meri olisi ollut näköetäisyydellä. Olisin kiinnostunut jos löytyy.

JUSSILA SEPPO 12.07.2015 15:01

Campsite Les Frenes, jossa kävimme viime syyskuun puolivälissä on varsin kelvollinen. Tasainen väljä alue, jossa on puita auringon suojaksi. Etäisyys meren rantaan on 600-800 m samoin kuin rautatieasemalle. Ambesin vanhaan keskustaan on n. 4 km, jonne voi mennä junalla tai pyöräillen kuten me. Junalla kävimme Nizzassa. Leirintäalue, joka on Acsi alue näyttää olevan auki 26.9. asti. SJ

KOSKINEN JANI 12.07.2015 19:00

Tuosta Les frenesistä Nizzaan päin on http://www.parcdesmaurettes.com/

Sieltä on hiukan reilu 5 km Antibesiin. Etuna omien muistikuvien mukaan ruokakaupan läheisyys (300m portilta) ja ihan kiva ranta+juna-asema (400m).

Ja rantatien varressa on hyvä pyörätie molempiin suuntiin.

Tällä alueella on isoja mäntyjä ja sijainti on todella rauhallinen, öisin ei pienintäkään melua. Todella vanhahan tuo jo on, eli avattu jo 1950! Suihkut ja vessat on jo aikaa nähneet mutta todella siistissä kunnossa. Lisäksi käytössä pieni uima-allas ja pari poreammetta, sekä Helo sauna. Sauna oli kylläkin liian kylmälle säädetty ~50 asteeseen ja löylyä ei meinannut saada aikaiseksi. Mutta reilun vartin kun piti ovea auki niin kyllä se sauna sen verran kylmeni että kiuaskin lämpeni ja sai edes jonkinlaisen sihahduksen kiukaastakin :D Hintatasokin oli muistaakseni ihan kohtuullinen.

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.