Netti maksut

HUOVINEN TUOMO 04.07.2015 20:27

miten kallista on netti Liettassa/ latviassa.. Kai soitotkin on kallimpia . T. Tuomo

HAAPANEN TIMO 05.07.2015 07:39

Sonera Sopiva liittymällä on sama hinta kotimaassa, Balttian maissa, sekä pohjoismaissa

Normaalisi siellä maksaa sen maximin mitä nykyisin saa EU:ssa ottaa. Roaming-maksujen kattohinta on 19 senttiä minuutilta puheluissa, kuusi senttiä tekstiviesteissä ja 20 senttiä megatavulta datansiirrossa poislukien arvonlisävero.

@timppa

EEROLA TEEMU 05.07.2015 20:11

Tuomo kysyi ja Timo vastasi. Sekä kysymys että vastaus kohdallaan ja auttaa monia muitakin . Arvostan Timon kykyä pysyä asiassa ja auttaa vastatessaan monia sellaisiakin, jotka eivät edes uskaltaudu kysymään. Näin tämäkin palsta pysyy näillä avoimilla sivustoilla yleensä esimerkillisen korrektina. En nyt kirjoita mihin vertaan...

MELANDER KARI 05.07.2015 21:54

Elisalla ja Saunalahdella on yhteistyösopimus Vodafonen kanssa. Se koskee koko maailmaa ja auttaa saamaan edullisimmat maksut kun roaming-sopimusmaitakin on kotimaisista operaattoreista eniten. Sonera on edullinen, jos pysyy vain Baltiassa. Elisan yrityspottiliittymissä on sattavilla 5€ katto per päivä. Puheluita ja datasiirtoa rajattomasti. Se on kova juttu, jos käyttää työnantajan puhelinliittymää. Nykyään datasiirto on olellisenpaa kuin puheluhinnant.

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.