Vain 600 000 Suomalaista käynyt Virossa !

HONKANEN JAAKKO 15.06.2015 15:33

Siis näin pieni osa Suomalaisista käynyt Virossa vuoden 1994 jälkeen, jolloin kävijöiden rekisteröiminen aloitettiin.Tieto Viron tilastokeskuksen keräämää Huhtikuu 2015. Todellinen yllätys minullekin eli samat ihmiset seilaa eessun taa maiden väliä.Muut kirjoittelee ja tekee "musta tuntuu matkoja".

Miten paljon täällä olisi nähtävää ja ostettavaa Suomalaisille,työvaltaiset palvelut -asiat. Terveyspalvelut jotka ovat korkeatasoisia, hammasproteesit -muu hammashoito,miesten täydellinen yli 60 v.tarkoitettu tarkastus Tarton yliopistollisessa sairaalassa ,kestää viikon kaikkine kokeineen vain 250€ tällä rahalla Suomessa saa lämmintä kättä erikoissairaanhoidossa - tarkastuksissa, autohuollot -korjaukset,ruokaostokset vois luetella vaikka kuinka paljon.Pysyäksemme vielä Tartossa ja nähtävyyksissä.KGP:n museo tukka nousee pystyyn katsellessa ja kuunnellessa oppaan kertomuksi,Ooppera,Tarton yliopistossa kesäaikaan eri pituisia esittely kierroksia,siellä ennen ollut oma putkakin vintillä jossa Suomalaisten suurmiehien nimikirjoituksia,Yliopiston puutarha,Lentokonemuseo, eurooppalainen meininki kesällä katukahviloineen kävelykadulla,Uusi caravanalue,Jokiristeilyt Emajoelle, Yliopistossa opiskelee lääketiedettä paljon Suomalaisia keskiarvo oltava vähintään 9,7 ennen kuin pääsee sisäänpääsy kokeisiin.Neuvostoliiton aikaan Tarton yliopistolla testattiin ja hoidettiin astronautit siksi siellä lääketiede huipussaan. ja Toomamäen tähtitorni ketä tähtitiede kiinnostaa,pikku kauppoja vähän joka alalta pilvin pimein.Suurtapahtumia, Maamess, Hansapäivät ja paljon muuta.

LAHTI JUKKA-PEKKA 15.06.2015 22:10

Ei todella ois uskonut noita lukemia, mutta kun alkaa todella miettimään ystävä / kaveri piireja niin lukema voikoin ollo totta. 600 000 suomalaista n.12% luokkaa nopeesti laskettuna. -jpl-

JANHONEN MATTI 15.06.2015 22:47

Kumma miten täsmää.

Alkoholiongelmaisia lasketaan oleva jopa 500 000 Suomessa.

HAAPANEN TIMO 15.06.2015 22:51

Nopeasti jotain tilastoa katsoin ja esim. 2012 Helsinki-Tallinna välillä matkusti 7,6 miljoonaa matkustajaa. Suomalaiset viettivät Viron majoitusliikkeissä 1,6 miljoonaa yötä samana vuonna.

@timppa

NYYSSÖNEN KAJ 16.06.2015 12:18

Minäkin mahdun tuohon Virossa käyneiden lukuun, muutaman kerran olen käynyt viimeksi kesällä 2006 muistaakseni kun menimme FICC ralley Puolan Wroclawiin.

LÖNNQVIST LEIF 16.06.2015 21:22

Näistä 1,2milj yöpyjästä (yöpymistä) kaikki kävivät Tallinnassa. Tallinna Ei ole Viro, Tallinna on Virumaan maakunnan pääkaupunki ja samalla maan pääkaupunki. Viro nimistä valtiota riittä yllättävän pitkälle etelään, länteen ja itään Tallinnan kaupungista. Eihän Tukholmakaan ole Ruotsi vaikka porukkaa kehuukin käyneensä Ruottissa, tai Lontoo Englanti. Puhutaan asioista niiden oikeilla nimillä. Lefa

VIRTA URPO 17.06.2015 21:12

Eesti on aina Eesti ja Viro sen maakunta MOT. En kuitenkaan kuulu siihen 500000 ongelmaiseen joka tuottaa tuon lähes 7 milj alkoh.kuriiri liikenteen, vaikka monet kerrat olen käynyt ja viimeksi taisi tulla jopa 2 olutta mukana vaikka viikko Pärnussa oltiin Konsen liikevaihtoa osaltamme kasvattamassa. Paikka suoraan sanoen elää suomalaisista.

HÄMÄLÄINEN MARKKU 18.06.2015 10:57

"Eesti on aina Eesti ja Viro sen maakunta MOT"

Tulin eilen illalla kotiin viikon Tartosta Viron kielen kurssilta, joten on hiukan kanttia aiheesta keskustellakin. Minulle on opetettu viiden vuoden aikana virolaisten opettajien toimesta Viron olevan suomeksi Viro, kuten Ruotsi on suomeksi Ruotsi, eikä Sverige. Virolaiset puhuvat taas Soomesta eivätkä Suomesta. Viro on viroksi Eesti maa ja Viron kieli on Eesti keel. Ida-Virumaa ja Lääne-Virumaa ovat kaksi Viron lääniä (maakond).

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.