Venetsia-Helsinki, sujuvin reitti

LINDSTRÖM NIKLAS 01.06.2015 12:19

Tervehdys,

Mikäköhän kuvan reiteistä mahtaa olla sujuvin, itse en ole tuolla suunnalla ajellut. Takoitus olisi aikanaan tulla pois tekemättä pidempiä pysähdyksiä (yöpymisiä lukuunottamatta) Toki jos matkalla on jotain erityisiä paikkoja niin mielellään vinkkejä otetaan vastaan Kiitoksia avustanne jo etukäteen!

JANHONEN MATTI 01.06.2015 15:38

Itse olen ajellut joskus noista vaihtoehdoista tuon keskimmäisen, tosin niin muutettuna, että ajoin Wienin eteläpuolelta Bratislavaan, siitä Zilinaan ja siitä edelleen Katowiceen/Krakovaan. Silloin törmäsin Zilinan jälkeen tietöihin, mutta nyt näyttää tiet oleva kunnossa.

Useamman kerran on tullut ajettua tuo itäinen reitti Puolan läpi Kroatiasta palatessa. Ihan sujuvasti Budapestin kauttakin pääsee. Moottoritietä pääsee Unkarin Mickolciin saakka ja Slovakiassakin sitä jo löytyy. Itäisen reitin teistä voi olla montaa mieltä, kuten Puolan liikenteestä yleensä, mutta ei niissä nyt niin mitään ihmeellistä ole.

KERÄNEN KAUKO 01.06.2015 15:38

Minä olen ajanut tuota "32" tunnin reittiä usein. Koska ei ole kiire niin ihan hyvä ajella. Eilen viimeksi ajoin Kaunasista Lublinin itä puolelle ja hyvä oli tulla. Liikenne parempaa kuin Suomessa. Muutama heikompi tieosuus, mutta ei mulla ainakaan vaikeuksia ollut niiden kanssa. Unkarista taitaakin olla motaria sitten koko matka Venetsiaan saakka. Tuosta Warsovan reitistä ei ole kokemuksia, mutta ajateltiin palata sitä kautta. Mikäli päädytään Bosnia/Kroatia sektorille...

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.