Matkailuauto harrastuksen tukena - pikavisiitti Tukholmassa

TOIVONEN MARTTI 31.05.2015 09:35

Oli taas Tukkisaarella juoksutapahtuma. Kaksikymmentätuhatta lähti matkaan, monet juoksi loppuun vaikka satoi ja tuuli kylmästi. Kisan vanhin 88 vuotta, nuorin 18. Ikäero siis 70 v. eli meikäläisen ikä.

Kyllä oma matkailuauto on tuollaisella reissulla mainio peli! Menin jo perjantaina aamupäivän Finnlinkillä ja yön nukuin Östermalmin IP:n parkkipaikalla, vuorokauden parkki 80 kronaa. Ennen starttia voi keittää vielä viimeiset kaurapuurot autossa ja vaihtaa juoksuvaatteet ylle, juoksun jälkeen kyllmissään pääsee omaan autoon lämpimään suihkuun ja voi keittää hyvät kahvit. Se on mukavaa.

Ajelin hiukan kaupungilla ja katselin Strandvägenin parkkipaikkaa merenrannassa, aivan keskellä kaupunkia. Siellä oli parkissa ainakin 20 matkailuautoa, saksalaisia, brittejä ja muutama ruotsalainenkin. Suomiautoja ei näkynyt. Paikka on hieno, laiturissa kaikenlaisia huviveneitä ja maisemat komeat. Keskikaupungin palvelut aivan vieressä.

Paikka ei ole virallinen stellplatz ja jo viimevuonna on asiaa kaupungin liikenneviraston nimissä luvattu tutkia. Mutta yhä siellä seisoo iso määrä autoja.

http://www.stockholmdirekt.se/nyheter/overnattningar-pa-strandvagen-utreds/Ldenhu!noPu834@OKysqliD9pXjbQ/

Niin, maaliin pääsin minäkin hengissä ja keskimääräinen aikani taitaa edelleen olla alle neljän tunnin, tosin niukasti.

mot

POKKINEN TAPANI 31.05.2015 11:12

Topi, kyllähän sitä juostenkin kerkiää, mut Pirun hyvä keksintö se munamankelikin on. Intiaanit kuulema tuumasivat " valkoinen mies laiska, istuu kun kävelee " Vähän aikaa sitten oli myynissä erittäin soiva peli, vaihteellien armeijan tyylinen syöksyvaunu ja vielä leveillä renkailla. mot -tapani-

KORHONEN ELISA 02.06.2015 22:45

Karavaanariharrastuksen voi tosiaan kytkeä kätevästi muihin sellaisiin harrastuksiin, joissa tulee matkustelua. Muutama vuosi sitten juoksin kuntourheilijan innolla ja kävin myös muutamissa kisoissa. Oli kätevää hyödyntää niissä omaa matkakotia. Juoksuharrastus vaihtui 4 v sitten kilpatanssiksi ja siinä lajissa tulee kisakilometrejä aika lailla, mikäli haluaa aktiivisesti kilpailla. Meille on monet koulujen ja liikuntahallien pihat tulleet tutuiksi, kun menemme usein edellisiltana jo paikan päälle. Aamu-unisena arvostamme sitä, että saa nukkua kisa-aamuna suht ihmisten aikoihin asti ja sitten rauhassa valmistautua kisaa varten. Siinähän se vähitellen auto haukkuu hintansa, kun ei tarvi hotelliöitä maksaa. Samoin kesäiset tanssilavareissut menee mukavasti asuntoautolla.

LAUKKANEN MAURI 03.06.2015 17:41

Onneksi olkoon ,onhan tuo suoritus esimerkillinen meille karavaanareille,mutta eipä tuotakaan hulluutta voi ymmärtää kuin toinen juoksija.

Olen kierrellyt asuntoauton kanssa näitä maratoneja,yksi mieleenpinunut on Midnight Sun Maraton Tromassa jossa oltiin minun pienellä Defless alkovi autolla siis neljä isoa miestä ja ei ollut ahdasta. Keitettiin ruokaa ja oltiin yksi perhe. Itse kiertelen noita hölkkä ja juosu kisoja asuntoauton kanssa,mutta nyt tuo luoja on asiasta eri mieltä ,kun katkaisi minulta sääriluun,mutta juoksu alkaa kulkea taas ja uusia maratoneja niin Euroopassa kuin Suomessakin on paljon.

Hyviä ja antoisia juoksu ja harjoituskilometrejä kaikille juoksuhulluille karavaanareille jos niitä on . Toivoo: m laukkanen,juoksun ystävä!.

KRISTO LAURI 05.06.2015 05:18

http://www.kaleva.fi/uutiset/oulu/leopard-panssarivaunu-jyristeli-illalla-oulun-kadulla/698982/

Tuotako Tapani tarkoitit ? on varmaan ollut huhupuhetta jotta se olisi myynnissä !

Lauri. K

Käyttäjän lisäys viestiin 5.6.2015 klo 05:25:01 Tuokin isolelu on kehitelty ihmisten tappamiseen ja ilmaston saastuttamiseen!

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.