Vapun viettoon

KONTTINEN ANTTI 21.04.2015 09:42

Tarkoitus olisi aloittaa kesäkausi vaunun kanssa:) Nyt kysynkin vinkkejä Vapun viettoon? Olemme yhdeksi vaihtoehdoksi ajatelleet Kuturantaa...onko ihan hyvä paikka?Lähtöpaikka on Oulu ja liikumme 2 koiran kanssa:)

VÄLIMÄKI JARMO 21.04.2015 21:52

No se ny näin äkkiä kattottuna ei oo ulkomailla. .JV

MERIKALLIO VELI-PEKKA 22.04.2015 10:23

Niinpä, saattaahan tuollainen Kuturanta olla ulkomaillakin.

Jo pariin otteeseen esittänyt kainon toivomuksen siitä, että ilmoitettaisiin lähipaikkakunta leirintäalueen nimen yhteydessä, ei tarvitsisi googletella pelkän sijainnin hahmottamiseksi.

Vaan näyttää olevan mahdoton tehtävä selkiyttää sanottavaansa.

Kertokaapa kokeeksi, minne päin lähdette, kun aiotte leiriytyä Ruikonrantaan, eikö olekin mukavaa etsiä?

NYYSSÖNEN KAJ 22.04.2015 12:06

Me lähdimme ajamaan Vapun viettopaikkaan 13.4.2015 VRS Antonio Portugalista kymmenen päivää on ajettu ja olemme nyt n. 30 km pohjoiseen Hannover nimisestä Saksalaiskylästä. Vapun vietto maahan saavumme 25.4.2015 aamulla Suomen Helsinkiin.

Emme vielä ole päättäneet muusta kuin että Vappu vietetään Suomi nimisessä maassa.

POKKINEN TAPANI 22.04.2015 13:07

Olkaatte etelän vetelät vaan siellä maalikylissä. Kaverini Einari Nitsijärveltä tuumasi kerran selkeän mielipiteensä Helsinkiläisestä elämänmenosta " sielä olkoot ja phöriskööt " Ite vietän vappua taas monennenko kerran tulilla ja annan mielen lentää ohiviuhuvien lintusten kanssa taivaalla. Hyvin muistan sitä entistäkin elämää kun kerran elvytettiin yhtä kylmien metsien miestä siinä Hankkian alkon kupeella. Vappujuomat selvis kaverin muovikassissa ehjänä, mut takaa pokan hajos pää ku munan kuori, ei kestänyt bussin töytäsyä. Siitä kun lähettiin liikkeelle ni joku meinas tulla moottoripyörällä varmaan sata laisissa, lanssin kyljestä sisään ja työkaverini katsahti moista ja tuumas täpärästä tilanteesta vaan; " Kas varaosatkin on jo liikkeellä " -tapani-

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.