Puolan Caravan aluekartta päivitetty

HÄMÄLÄINEN MARKKU 22.03.2015 14:31

Nyt on taas Puolan Caravan aluekartta päivitetty.

http://tinyurl.com/Puolan-caravanalueita

Muutama alue oli lopettanut, poistin myös paikkoja joiden uusin hinnasto oli mallia 2011 tai 2012. Itämeren rannikko on täynnä eritasoisia paikkoja joita kaikkia en edes viitsinyt kartalle laittaa. Siellä on hienoja ja huonoja alueita, mutta kartalla olo ei ole takuu paikan tasosta. Kuitenkin kaikki paikat on tarkastettu ja todettu caravan paikoiksi joko hinnastosta tai valokuvista.

Tässä vielä linkki Baltian karavaanareille sopiviin paikkoihin

http://tinyurl.com/Baltian-caravanalueita

Alla olevasta osoitteesta löytyy paikat Tomtom naviin sopivassa .ov2 muodossa ja ikoni .bmp muodossa. Siellä on linkit myös noihin karttoihin.

http://koti.mbnet.fi/matkaan

ITN Convertterilla ne voi muuntaa muihinkin naveihin sopiviksi. ITN Converter on ladattavissa ilmaiseksi tuolta

http://www.benichou-software.com/

On muuten yllättävän hidasta hommaa tuo paikkojen tarkistaminen jos ei tarkka paikka ole tiedossa. Google mapsissakin on useamman sadan metrin heittoja ja kotisivuilla olevissa koordinaateissa saattaa olla kilomerienkin heittoja. Kaikki on tarkistettava Street viewin tai satelliittinäkymän avulla käyttäen hyväksi kotisivuilla olevia kuvia.

Saattaa olla viimeinen kerta kun päivittelen näitä, kun kuulemma pitää pysyä matkailussa kotimaan rajojen sisällä. :=(

LUKKARINEN RAIMO 24.03.2015 21:51

Moro, tämä osoite herjaa ainakin minulla, että haitallinen sivu. Tämä pitäisi olla kämppäri Dom Wycieczkowy PTTK 31, Znin >+48523020113

http://www.pfcc.eu/ang/main.php?nazwa=31

IPATTI VEIKKO 26.03.2015 20:34

Alueen löytää sivulta http://paluki.pl/pttk/ Puolassa on yllättävän paljon alueita jotka ottavat myös m-autoja ja vaunuja. Pitää vain katsoa alueen kotisivujen "caleria"kohtaa. Näin on kaikista väitteistä huolimatta. Olen tutkaillut asiaa muutaman kuukauden ja löytänyt niitä liki 1000 kappaletta. On isoja ja pieniä. Kotivutkin löytyy yli 800 alueelta.

HÄMÄLÄINEN MARKKU 27.03.2015 12:07

Ei minulla tuo sivu herjaa mitään. Mistähän herja johtuu.

Herjaako myös Puolan leirintäalueiden sivu http://www.pfcc.eu Sitä kautta voi myös mennä tuon ŻNIN sivulle.

Minulla on F-Securen internet security ja se kyllä on herjannut monella muulla sivulla Noiden järjestöjen sivut ovat hiukan ongelmallisia, sivujen pääanti kun on yleensä muu kuin leirintäalueiden esittely. OSiR puolaksi Ośrodek Sportu i Rekreacji eli vapaa-ajan keskusten sivut ovat varsinaisia piilopaikkoja leirintäalueiden tiedoille

PTTK:n eli puolaksi Polskie Towarzystwo Turystyczno - Krajoznawcze sivut ovat hiukan parempia. PTTK eli Puolan matkailu- ja Sightseeing, joka on suurin ja vanhin Puolan turistijärjestö.

Molempien em. järjestöjen leirintäalueita koskien sivuilla esiintyy sama ongelma, eli osoitteeksi on merkitty järjestön toimisto ja se ei useinkaan ole edes lähellä leirintäaluetta.

En väitä tuossa kartassa oleva läheskään kaikkia paikkoja missä Puolassa on caravaanarin mahdollista yöpyä. Paikkojen sijainnit olen tarkistanut Googlen mapsista yleensä Street viewin avulla, koska karttanäkymässä on isoja heittoja. Muutamiin paikkoihin olen ollut myös s-posti vaihdossa kysyen sijantia ja palveluita.

Uskallan väittää, ellei editoidessa ole käsi heilahtanut jokaisen paika olevan siinä mihin olen sen karttaan merkinnyt. Samoin tarkastetttujen alueiden kotisivulla väitetään tarjottavan myös palveluita caravaanareille, eikä pelkästään yöpymiskohtaa. Jokainen voi toiki tarkistaa tiedot kartan paikassa olevasta linkistä.

Käyttäjän lisäys viestiin 27.3.2015 klo 12:14:22 Lisäsin sinne myös toisen linkin http://pttk.znin.org/

Käyttäjän lisäys viestiin 27.3.2015 klo 12:16:10 Pistä Veikko myös sinun tietosi Googlen kartalle, niin on matkustajilla mistä valita.

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.