Kartat yhdellä sivulla.

HAAPANEN TIMO 19.02.2015 11:25

Laittelin mapsikarttani yhdelle sivustolle. Stellplatzeja lähinnä niissä on.

http://timpankartat.webbis.fi/

@timppa

ANTTILA MARKKU 19.02.2015 11:42

Hyvä Timppa

AHJOS TIMO 19.02.2015 14:02

Hienoa työtä! Kiitos omasta ja muitten puolesta!

HÄMÄLÄINEN MARKKU 19.02.2015 15:38

Reipas poika :=D, minulla on vielä n. 80/208 paikkaa tarkastamatta Puolan kartalla. Saanen valmiiksi ennen lomakautta.

HAAPANEN TIMO 19.02.2015 15:49

Kiitoa kiitoksista!

Katsoisitko Markku pysyvätkö nettisivulla mainitut perinteiset kartat perinteisinä kun avaat. Olet kuitenkin kirjautuneena kuukkeliin, niin nähdään kuinka käy.

@timppa

HÄMÄLÄINEN MARKKU 19.02.2015 16:41

Ei ne kartat avaudu perinteiseen, mutta kuitenkin versioon jossa voi tarkastella katunäkymiä. Ei ole väliä onko kuukkelissa sisällä vai ei. Jos haluaa perinteiseen, täytyy sinne mennä erikseen klikkaamalla kysymysmerkkiä. Suurin ero noissa perinteisessä mahdollisuus mahdollisuus liikkua myös "takaperin", uudessa voi liikkua vain katselusuuntaan. Perinteinen vaihtaa myös nopeammin satelliittinäkymään kuin uusi earthiin.

Ei näy linkkiä perinteiseen karttaan, pitikö? kts. kuva

En käynyt kaikkia linkkejä läpi, mutta http://tinyurl.com/PuolanViaToll vie Jurmala Campingiin

HAAPANEN TIMO 19.02.2015 18:01

Kiitos! Ikävä kyllä ei sitä kysymysmerkkiä tahdo kukaan huomata. Koordejakaan ei saa helposti omista kartoista.

@timppa

HAAPANEN TIMO 20.02.2015 11:26

Kiitokset mielenkiinnosta teille kaikille 600 henkilölle jotka ovat vuorokauden aikana sivun avanneet.

Aika paljon tällä lukijoita on. Miten saataisiin vielä enemmän?

Harmittaa vietävästi uuteen lehteen kirjoittaneen vaanarin puolesta joka Puolassa tietullin rangaistusmaksuja makseli. Yksi kysymys täällä olisi hommalta säästänyt.

Voisiko lehti 'mainostaa' sivustoa? Olisiko joku kirjoitus, jossa enemmän kerrotaan etuteltasta mahdollista tehdä? Rahaa ei menisi lainkaan.

@timppa

NIEMINEN RAIMO 20.02.2015 13:51

Kiitoksia Timppa ! Katunäkymän saaminen noihin karttoihin on vähän haasteellista Mapsin puolella. Tein tosta sun Ranskan kartasta muutaman paikan tiedoston Earth:iin tämä pitäisi aueta jos vain Google Earth on ladattu koneelle en sitä sen paremmin hienostellut. Katunäkymään pääsee koska vain. Katsotaan aukeaako

rami

Käyttäjän lisäys viestiin 20.2.2015 klo 13:54:14 No näyttää mulla pelaavan.Kun ensin tallentaa tiedoston ja klikkaa auki niin avautuu Earth:ssa

Käyttäjän lisäys viestiin 20.2.2015 klo 14:20:29 Vähän hiomista,paikan nimet ei ole tullut mukaan.

HONKANEN JAAKKO 20.02.2015 16:00

Vastaus Timolle " Miten saataisiin vielä enemmän lukijoita " Niitä on paljon,vaikka keskusteluihin osallistujia vähän.Vastauksen varmaan tiedät niin kuin minäkin.Täytyy olla tosipaksu nahka että uskaltaa tänne kirjoittaa , täällä kielenkäyttö sen mukaista ettei aremmat todella uskalla edes kirjainta laittaa.Tätä on niin moni harmitellut kysymyksiä olisi mut millaisen ryöpyn saat ?

Asiaa pohdittu viimeksi Turun caravanmessuillakin oikein isolla porukalla,mut näin se on hiljaiset jää vilkkaiden jalkoihin, minullakin olis kysymistä noista karttahommista Timolta kun hallitset ne mut ei minunkaan nahka niin paksu että tälläsivulla kehtaan kysyä?Voiko sulle kirjuutella henklökohtaisesti johokuhu osoitteeseen?

Minäkin kaksi kertaa menny Puolan läpi tuurilla,nyt vaihdoin vaunun autoon ei ensisyksynä sitä ongelmaa ole, viimeksi ku mentiin Puolan rajalle kysyttiin englanniksi mistä boxia saa , kädessä rekisteriotteet ja lappu kokonaispainosta,ei kukaan ymmärtäny mitään. Kauniita hymyjä tytöiltä saatiin siinä kaikki, pois päin ei pokka enää pitäny tultiin Travesta- Ventpilttiin laivalla ja edullisesti halvemmalla mitä olis polttoaineet maksanu Puolan läpiajoon,sai huilata vielä vuorokauden nauttia merimatkasta.

Ja lopuksi kaino pyyntö ? Miten saatais etuteltanpuheet siistiksi ja asialliseksi että ujoimmatkin uskaltais tänne kirjoittaa ? Vielä vuosi niin alussa tehkäämme uudenvuoden lupaus suun ja sormien pesemisestä !! Ei todella vaikea lupausta pitää.

HAAPANEN TIMO 20.02.2015 16:12

Sähköposti on tuossa kartat-nettisivulla.

@timppa

HELLSTEN KARI 20.02.2015 19:14

Kiitos kartoista Timo! Hienoa kun olet viitsinyt jakaa nämä meille kaikille. Lukuisat kerrat on tuolta etelä-Ruotsin läpi tullut mentyä viimeisen neljännesvuosisadan aikana. Monta tuttua paikkaa näkyi olevan, mutta löytypäs tuolta myös monta paikkaa jossa en tiennyt kartalla mainittuja palveluja olevankaan.

NIEMINEN RAIMO 20.02.2015 23:12

"Aika paljon tällä lukijoita on. Miten saataisiin vielä enemmän?" Ehkä Google Plus tililläsi(kai sulla tili on) jakaminen avittaa vähän,Nykyistä sivuasi ei pysty jakamaan muuta kuin verkko-osoitteen kautta.Jaoin sen kuitenkin omalla Google + sivullani.Sitä en tiedä edesauttaako se sivusi näkymiseen.Tuolla mun G+ sivulla on tätänykyä n.20000 katsojaa vrk siis jotain sinne ladattua materiaalia.Profiili on jotakuinkin vuoden vanha näyttökertoja tällä hetkellä vähän reilut 3 miljoonaa."Nyt tuon sinun karttasivustosi myötä katsojaluvut nousevat uusiin sfääreihin".Kunhan nyt kaikki jaatte Timpan karttasivustoa tahollanne,niin eiköhän se suuren maailman tietoisuuten saada,Timppa seuraa kävijälaskuriaan. Tuossa se on https://plus.google.com/100232017122202332018/posts/p/pub

rami

HAAPANEN TIMO 21.02.2015 08:11

Kiitos! Mun mielestäni Google+ pilaa Picasan, en ole siihen lähtenyt.

Tarkoitin miten saataisiin tänne vaanareiden sivustolle lisää lukijoita. Esim. lehteen kirjoittanut Puolassa rangaistusmaksun maksanut henkilö olisi rahansa säästänyt esittämällä kysymyksen tai lukemalla palstaa..

Lehti voisi painetussa muodossa neuvoa ihmisiä kurkkaamaan tänne. Lehdessä ei voi kaikkia asioita kertoa, mutta täältä saa vastauksen luultavasti mihin tahansa euroopan automatkailua koskevaan kysymykseen. Jollain on aina oikea tieto, eikä taida sellaista kolkkaa olla missä ei kukaan ole käynyt.

@timppa

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.