Messinkikauppiaat

AHONEN KAI 31.01.2015 03:31

Tuohon naapuriksi tuli sakemanni, joka myy noita adaptereita joka lähtöön, Carthagon tuulilasi täynnä erinäköistä vempainta ja vimpainta, on siinä sorvarilla puuhaa, kuka noita sorvaileekin.

Jos näen huomenna sen heebon, käyn kysymässä onko suomi-lisä pelkkää legendaa, ja saisiko kuitin.

Mainoslauseet on vissiin sorvarin konsulttitoimiston laatimia.

Vuodesta -99 alkaen ei ole kaasu loppunut, kamelipillin ostaisin ensi talven Länsi-Saharan reissulle, ja tarrat, ketjuilla.

On täällä etelänmailla tuo diibadaaba ihan omissa sfääreissään, jokunen vuosi sitten rahastettiin varastetuilla aurinkopaneeleilla, nythän se ei ole kannattavaa, nyt kaupitellaan kuka mitäkin jostain pöllittyä, tai sitten omia itse keksittyjä innovaatioita, ja papat maksaa.

HONKANEN JAAKKO 31.01.2015 09:06

Teeppä Kaitsu ostos minun piikkiin jos hinta kilpailukykyinen sillä Sakulla. Sellanen härpäke että saan Espanjan kaasua Suomi autoon .Vaunu vaihtunu autoon ja reissuun lähtö 17 päivä Syyskuuta Italian kautta.Ja rohkaisuksi muille etelänmatkan suunnittelijoille.Kielitaidolla Savo,Suomi, Viro. Aina on kotia tultu eikä kukaan ole edes yrittäny minua myydä tai ostaa vaiko suojeleeko toi ulkonäkö ???Nähdään Esnassa Huhtikuussa.

KOSKINEN MATTI 31.01.2015 10:22

osta kaasu-karavaanikaupasta adapteri jolla saat muutettua sivuventtiilin päältäpainettavaan, niin pärjäät niin espanjassa-marokossa - eestissä ja suomessa. tosin joudut vaihtamaan myös suomipullot päältäpainettavaan. matti

AHJOS TIMO 31.01.2015 11:48

Se PV-KV (painoventtiili-kierreventtiili)-sovitin on nopea kiinnittää ja irroittaa. Ei tarvitse suomipulloja sen vuoksi vaihtaa, jos ei muuten halua vaihtaa kevyempiin komposiittipulloihin. Tällainen se on, hinta Suomessa noin 30 euroa, riippuu ostopaikasta: http://www.wilhtom.fi/?p=productsMore&iProduct=343

HÄNNINEN JUKKA 31.01.2015 12:57

Kai Ahonen, lainaus : " Tuohon naapuriksi tuli sakemanni, joka myy noita adaptereita joka lähtöön, Carthagon tuulilasi täynnä erinäköistä vempainta ja vimpainta, on siinä sorvarilla puuhaa, kuka noita sorvaileekin.

Jos näen huomenna sen heebon, käyn kysymässä onko suomi-lisä pelkkää legendaa, ja saisiko kuitin. "

Hehheh, sakemannilla suomi-lisä ? .Ja mihinkäs vertaisit ? Paitti jos olet kurkkinut ebaysta mun hintani..

Kyseessä on mun jälleenmyyjä, ja kutin saat varmasti. Näkyy adapyerimynnillään vaurastuneen, kun on Karthagon ostanut. Lie melko kannattavaa hänellekin. Hän ei kyllä kelletahansa kerro mistä tavaransa ostaa, semmoinen on meillä sopimus.

Ei silti, jokaisella on mahdollisuus ostaa noita adaptereita, minimierä on yleensä 200 kpl / osa, ja koko Euroopan kattavaan adapterisettiin mahtuu n. 40 erilaista osaa. Varoventiilin hiluja ja erikokoisia tiivisterenkaita suurin osa. Itse adaptereita on vain neljälle erilaiselle LPG-täyttöpumpulle.

Tai sitten olet kävellyt mun Monaco-bussin editse. Hyymerini on sen takana, ja Smart, molemmat Suomi-kilvissä.

Minä annan satunnaisille suomalaisille ostajille aina alennuksen, jos ovat SFC-jäseniä, ja kuitin tietysti. Onhan mulla Suomessa kirjanpitotoimisto, joka hoitaa alvien ym verojen ja laskujen maksut. Vain puhtaalla pelillä pärjää, niin ja hyvillä tuotteilla tietty. Itse kehitetyillä ja muiden osaavien sorvaaminakin, automattisorvilla. Se suomalainen kirjanpitotoimisto ja sorvarikin tykkää kun saa duunia. Kiva saada osallistua muidenkin työllistämiseen kuin itsensä.

Viimeksi kirjoitin kuitin turvalukosta Laineen Raimolle. Kysäise kun tapaatte.

HÄNNINEN JUKKA 31.01.2015 13:09

Jaakko, suosittelen ehdottomasti Timpan neuvoa. Tuo on kaikkein paras pääliventtiili, ja hintakin on kohdallaan, vaikka maksaisit 40 postikuluineen.

Joskus 2007 paikkeilla löysin tuon (huom 6 kuulalla kiinnitys) valmistajan Espanjasta, ja teimme Tuomisen Vilhon (Wilhtom Ky) kanssa diilin, että hän pitää isompaa varastoa, ja lähettää mulle sitten pikkueriä tarpeen vaatiessa.

Miksipä näitä suositeltais ja kaupiteltais muutenkuin kuin tarpeeseen.?

HONKANEN JAAKKO 31.01.2015 13:49

Kiitoksia Caravaanari - veljet hyvistä kaasuun liittyvistä vinkeistä !

HÄNNINEN JUKKA 31.01.2015 15:39

Jaakko, sain viestisi - tavataan joskus toukokuun puolivälin maissa, olenkin kaipaillut yhteistyökaveria Eestistä.

Koeta vaan kestää, täälläkin nyt kylmä tuuli, +15C sentään.

SUOMI SEPPO 31.01.2015 17:32

Nyttenkun tuo Turun Sinappi taas tehdään Suomessa niin " Kahta en vaihda : toinen on tuo Turun Sinappi ja toinen on tankattava kaasupullo". terv.@seppo

HÄNNINEN JUKKA 31.01.2015 18:18

Ens viikolla saan uuden, vähän lompsaystävällisemmän, täytettävän 7,5 kg tankkipullon.

Ohjehinta löytyy www.gasfachfrau.de , multa saa setelin huokeammalla ja suomeksi.

Missäpäin Seppo pörräät ?

AHONEN KAI 01.02.2015 04:07

"Viimeksi kirjoitin kuitin turvalukosta Laineen Raimolle. Kysäise kun tapaatte. "

Jep, kuulin toisen käden tietona, että tarvetta oli, tosin liukuikkunaan tarvittaisiin toisenlaiset vermeet.

HÄNNINEN JUKKA 01.02.2015 09:21

Erikoinen sisääntulo sattui Raimolle. Sivuovesta oli yritetty lukkoa murtaa, vaan ei auennut, mutta rikkihän se meni.

Vähän simppeli rosvo oli asialla ollut, sillä etusivuikkunaa huomattavasti pienempää sivuikkunaa oli sitten yritetty auki kammeta, tuloksetta sekin nysvyy.

Raimo on tunnetutusti kekseliäs mies, joten hän ratkaisi etusivulasien "lukituksen" varsin nokkelasti. Kuvat kertovat.

HaukkuCDkin oli, vaan ei ollut tunnin pikkupyöräreissun aikana päällä. Tarrankin Raimo liimasi sitten jälkeenpäin.

Näitä vaan sattuu kokeneillekin, 18 vuoden jälkeen se ensimmäinen kerta. Onneksi tappiot jäivät vähäisiksi, sillä arvokamat olivat jemmassa. Kuitenkin jo neljäs tapaus kuukauden aikana, jonka "uhreilta" kuulin ja näin. Tämä sattui keskellä Portimaoa.

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.