Baltian caravanaluekartta on päivitetty

HÄMÄLÄINEN MARKKU 12.01.2015 18:46

Päivitin tuon kartan http://goo.gl/maps/xFW0Q

Linkki sinne löytyy myös minun kotisivulta joka on helpompi muistaa. http://www.saunalahti.fi/hamal0 viimeinen merkki on siis "nolla"

Samalla mietin kuitenkin teinkö turhaa työtä ja kannattako Puolan karttaa päivittääkään. VOP keskustelun perusteella kun kaikki kuitenkin löytyy netistä, tosin en ymmärrä kuinka ne sinne joutuu jos kukaan ei niitä sinne lataa. Alunperin tein nuo kartat omaan käyttöön, mutta niistä oli muutkin kiinnostuneet joten pistin ne julkisiksi.

Samalla mietin pidänkö tuon kotisivuni edelleen olemassa, kun matkailu ulkomailla on käynyt vähiin. Tosin siellä mainitut paikat ovat pysyviä, pitäsi saada muilta paikkoja joita lisällä, vaan tulee jo nyt roikuttua PC:llä turhan paljon.

Kävimme viime kesänä "vain" Puolassa Baltian kautta, itselle se tuntuu kotimaan matkailulta, jollekin se saattaa tosin olla jännittävä ensikokemus ulkomailla matkailuun. Em. ei tarkoita minkäänlaista kehua, polte on pidemmälle, mutta vaimo on alkanut aristelemaan kahdestaan matkustelua. Aikoinaan kierreltiin paljonkin ympäri Eurooppaa kahdestaan. Ymmärrän häntä hyvin, sillä hän on ummikko suomalainen ilman ajokorttia, eli on täysin riippuvainen minun kunnosta reissussa.

Tuo uusi Vop-sivustokaan ei ole ottanut tuulta alleen vain 10 jäsenellä. Innostuin ensin, että sinne voinkin siirtää omansivuni tiedot, vaan taitaa olla sillä sama kohtalo kuin VOP kerholla, eli hiipuu tekijöiden puutteeseen.

Siis kun kaikki on kuitenkin netissä, niin miksi nähdä vaivaa

HAAPANEN TIMO 12.01.2015 18:54

Äläs nyt hullujas puhu! Sekä Puolan, että Balttian kämppärit on aika vahvasti sun karttojesi varassa. Työ ei missään nimessä ole ollut turhaa.

@timppa

JANHONEN MATTI 12.01.2015 21:34

Älähän hätäile Markku.

VOP on ollutta ja mennyttä, mutta uskon, että jotain on pakko synnyttää tilalle. Ei voi olla niin, että liitto sanoo, että katsokaa Autoliiton sivuilta tai vapaaehtoisvoimin tuotetuilta Rutu-sakin sivuilta.

Liitolla on Internet alusta ja sen yhteyteen on muodostettavissa sivusto, jossa sekä jäsenet että liitto voi palvella tiedolla jäseniä. Jos ei muulla niin sillä tiedolla, mitä karavaanarin tarvitsemaa tietoa saa. Tämä homma ei voi mennä niin, että liitto perii jäsenmaksusta 27 euroa per pää, lähettää jäsenlehden ja paikallisyhdistykseltä jonne osa jäsenmaksusta menee jäsen ei saa mitään.

HONKANEN JAAKKO 12.01.2015 23:30

Kyllä Markku meille ainakin on paljon hyötyä sivuistasi,nyt kun me ollaan siirtymässä "pensoneriksi" ja kevät - syksy matkailusta siirrytään kokoaika matkaajiksi.Puolaa ei olla koluttu, kuin pinnasta raapaistu,näyttää että siellä ihmettelemistä riittää kauaksi tulevaisuuteen.Uskon että näin on monella muullakin.Ja koko eurooppa elpyy juoksuvauhdilla heti kun Putin lopettaa hillumisen eikä siihen mene kauaa aikaa.Olkaamme positiivisia,nuorempi polvi jatkaa mihin me jäädään.Aina elämässä nousua ja laskua - laskun jälkeen noustaan taas !

AHONEN KAI 13.01.2015 04:36

"Liitolla on Internet alusta ja sen yhteyteen on muodostettavissa sivusto, jossa sekä jäsenet että liitto voi palvella tiedolla jäseniä."

Onhan se muodostettavissa, mutta mitä on muodostettu, ja mitään ei muodosteta tuossa suojatyöpaikassa. "Olikohan se Timon vuoro maksaa Juhla Mokka"

LEPPIKANGAS MARKKU 13.01.2015 17:44

Älä kaima ihmeessä lopeta sivujasi ja karttojasi. Itse ainakin ja uskoakseni moni, moni muukin saanut hyvää infoa sieltä! Juhla Mokkaa juodessa niitä on hyvä tutkailla seuraavaa matkaa varten!

-Leppis

HÄMÄLÄINEN MARKKU 14.01.2015 14:51

Löytyi taas yksi uusi lähde josta ei vielä ole kaikkia pakkoja kartalla, joten päivitellään.... Eiköhän tuo kesään mennessä ole tehty http://viesunamiem.lv/kempingi

LEPPIKANGAS MARKKU 14.01.2015 23:59

On oltu useamman auton voimin Virossa Lepanina hotellin takana hienolla paikalla auringonlaskua ihailemassa. Se on sen Mini-campingin ohi hotellille jossa ilmoittautuu ja sitten vielä 100m rantaan. Hotellista saa ihan syötäviä ruokia ja suihku-wc, tuore-jätevesi+ kemssa faciliteetit käytettävissä. Kuitenkin tuo auringonlasku Itämereen kruunaa kaiken ja se hiljaisuus!

Tämä on pikkutikku sinne joukkoosi mutta ei ollut mukana,

Leppis
STRÖMMER HEIKKI 15.01.2015 06:16

Mulla on käynyt samoin, vaimo ei enää halua lähteä. Vaunu seisoo mökin pihassa varmaan mailman tappiin asti. Vai pitäisikö vaihtaa vaimoa?

HÄMÄLÄINEN MARKKU 16.01.2015 12:22

Nyt on Lepaninakin lisätty

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.