Matkailuauton vuokraus Saksasta esim. Munchenistä

NIEMI RAMI 06.01.2015 11:34

Moro,

onko kenelläkään jakaa kokemuksia matkailuauton vuokrauksesta ulkomailla. Meillä olisi ajatuksena lähteä ensi kesänä kiertämään Eurooppaa matkailuautolla, seurueeseen kuuluu kaksi aikuista ja kaksi lasta.

Erityisesti kiinnostaa luotettava ja kohtuuhintainen vuokraaja.

Kiitos, Rami

YLITALO ASTA 06.01.2015 11:45

http://www.mcrent.de/

T : Masi

OLLIKAINEN PEKKA 07.01.2015 05:29

Pari vuotta sitten vuokrattiin Augsburgista matkailuauto noin neljäksi viikoksi. Oli helppoa ja vaivatonta.

Lisätietoja esim http://m.autoliitto.fi/matkailu/vinkit/automatkalle/adac_matkailuautojen_vuokraus/

Sieltä Suomeksi ohjeita ja varaus Saksan ADAC:n kautta ADAC on ns välittäjä, meidän varsinainen vuokralle antaja oli http://www.auto-reichhardt.de Puhuivat englantia ja kaikki meni mallikkaasti

Pekka

MYLLYRINNE KALERVO 10.01.2015 15:01

Luotettava iso kauppias ja vuokraaja länsipuolella Hannoverin ja Dusseldorfin puolivälissä: http://www.duemo-duelmen.de/ . Englannintaitoista palveluhenkistä henkilökuntaa useampi kaveri. Isot valikoimat.

AHJOS TIMO 10.01.2015 15:21

Minkälainen varustus niissä vuokra-autoissa on? Minulla on omassa autossa valtava määrä kaikenlaista tavaraa ja varustetta. Tuntuisi kovin oudolta asua matkailuautossa, josta se varustus puuttuu. Jos lähtö tapahtuu kotoa, ongelmaa ei ole, mutta eihän niitä tavaroita voi lentokoneella viedä esim. Müncheniin.

Eräs alalla toimiva henkilö kertoi, että kun kaukana asuva pariskunta tulee matkailuautollaan liikkeeseen, vaihtaa auton uudempaan ja siirtää sen jälkeen omat tavaransa vanhasta autosta uuteen, siinä ei tunti riitä tavaroiden siirtoon.

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.