Keskustelumme tason peiliin katsomisen paikka

PATOJA PEKKA 02.01.2015 00:53

Eikö ole hassua, että kun moderaattori (lopultakin) puuttui asiaan ja poisti rankalla kädellä kaikki viimeaikaiset asiattomat viestit, tuntuu koko keskustelu tällä palstalla vaimenneen...?....?

Onko todellakin niin, että asiallinen ystävällinen viestintä on karavaanareille näin ylivoimaisen vaikeaa ja vain vinoilu inspiroi suoltamaan sanoja ulos.... ?

Vaikka tosin parempi se kyllä on tämä kuollutkin foorumi kuin pelkän vittuilun foorumi, jos väliin ei mahdu mitään harmaan värisävyjä - sellaista oikeiden ihmisten fiksua, ystävällistä, arvostavaa mielipiteen vaihtoa, kokemusten jakamista ja toisten auttamista.

Hyvää Uutta Vuotta kaikille karavaanareille!

AHONEN KAI 02.01.2015 03:16

Itse ehdotin, tälle foorumille jo vuosia sitten ns. "killifiltteriä", jolloin voi itse valita kenen tekstejä ei halua omalle ruudulleen, mutta niinkuin kaikki muutkin ehdotukset ja esitykset jäsenistön puolelta jäävät jäätävän hiljaisuuden taakse.

Konttorilla vedetään verhot tiukempaan

Tuo kilpikonna- tai siilityyli jotenkin ei ole mukava, jos nyt pomona kysyn alaiseltani jotain, odotan häneltä vastausta, ja normaalisti sen saan, ja jäsenistöhän täällä on pomoja, jotka palkan maksaa, vai?

MERIKALLIO VELI-PEKKA 02.01.2015 11:10

Tuo pomo-renki -asetelma on kyllä tälle lammaslaumalle vaikea tajuttavaksi, mehän ollaan tunnetusti alistuvaa ja nöyrää kansaa, herran pelko on herran alku, joskus tuohon samaan puuttunut, vaan jokseenkin turhaa.

Vastauksena useimmiten, menkää yhdistyksenne kokouksiin ja valitkaa oikeat edustajat. Populismia pahimmillaan, vaihtoehtona voisi nykyaikaisen viestinnän ansiosta suorempikin vaikuttaminen, esim. että liittomme harjoittaisi edes muodon vuoksi kommunikointia jäsenistönsä kanssa. Poliitikothan ovat sen jo hiffanneet.

PÄIVINEN UNTO 02.01.2015 12:50

Eikös me olla kaikki karavaanareita eikä pomoja, pomot kuuluu työpaikoille.En suosi vittuilua enkä kenenkään solvaamista ,mutta annetaan kaikkien puhua .Olaan KARAVAANAREITA EIKÄ POMOTELLA KETÄÄN. Terv.UP.

POIKULAINEN ESA 02.01.2015 14:10

Ei sun kannata sen enempää huudella kun munkaan. Ei täällä kukaan kuuntele kun ollaan vain huutelioita ilman omaa mielipidettä tai älyä? Minä ainakin olen liian nuori näihin tosi taisteluihin. Puuttuu nääs kokemus ja kohta joku kysyy että alkoko Vappu?!?! Sen kun hyvissä ajoissa aloittaa niin kerkee päästä tunnelmaan juu.

PÄIVINEN UNTO 02.01.2015 15:47

Eikai sinunkaan allakka ole vielä vappuun saakka edennyt minun näyttää vielä 02.01.2015 olevan . Että sillaikai. UP.

POIKULAINEN ESA 02.01.2015 16:09

Olet liian harvoin näillä palstoilla että tiedät mitä tarkoitin. Trakorista meni ketjut joten täytyy jatkaa että pääsee huomenna puun ajoon.

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.