Hyvää Uutta Vuotta?

HAUTANIEMI ERKKI 29.12.2014 23:28

Kyllä on mukavaa liikkua ulkomailla, kun / jos suomalainen osuu lähelle missä olet. Hän vaikenee,katoaakinjonnekin tai,ei ole tuntevinaan ja alkaa puhua kavereillen outoa kieltä. Tässä kuvani suomalaisisa. Joka tapauksessa hyvää tulevaa vuotta. Ps. ruotsalaiset, norjalaiset,tanskalaiset pohjoismaista hyväkyvät paremmin meidät kun me itse ???

Miksi emme voi olla edes ulkomailla avoimia europpalaisia?

VALLIUS MARTTI 30.12.2014 00:29

Tuon saman ilmiön olen huomannut näillä pitkillä ulkomaan matkoilla,Ruotsalaisten,Tanskalaisten ja Norjalaisten kanssa on hyvin helppo komunikoida,Suomalaiset on hyvin juroja ja pistää pään pensaaseen kun pitäisi tervehtiä ,tälläisen ilmiön on huomannut hyvin monen hotellin henkiläkunta.Itseäni ei kyllä ilmiö haittaa mutta sivusta kun joutuu näkemään niin tulee mieleen mettsä suomalaiset.Tosin en täysin yleistä että kaikki olisi saman laisia,Tämä vaan minun kokemus elävästä elämästä.Hyvää uutta vuotta kaikkile TV Kulkuri

YLINIEMI SEPPO 30.12.2014 09:52

Hyvin vähän löytyy "rehtiä"avoinmuutta Suomalaisten keskuudessa ulkomailla kuin näillä "viksuilla"palstoilla.

Onneksi.

Samanlaista on näillä kotimaisilla kämppäreillä ,luimistellaan niin kaun kun promillet on kohillaan.

JANHONEN MATTI 30.12.2014 11:21

Hyvää Uutta Vuotta

Itse en kyllä suomalaisia tuolla ulkomailla ihan noin koe. Hankalaa ei vielä ole tullut vastaan. Ihmiset on erilaisia. On niitä jotka on seurallisia seurassa kun seurassa ja sitten toisessa ääripäässä on ne, jotka haluavat olla omissa oloissaan oli ne missä tahansa. Ja jos näin on niin se on huomattava ja sitä on kunnioitettava.

Sattuneesta syystä olen ollut paljon alueilla joissa on paljon saksalaisia ja usein myös hollantilaisia. Molempien kanssa pärjää, muuta kyllä hollantilaiset on meille mieluisia naapureita, vaikkei yhteistä kieltä olekaan. Hollantilaiset on paljon reissanneita, omaavat luonteen joka mahdollistaa elämän, eivät nipota ja huomioivat naapurinsa.

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.