APUA OLEN SAANUT : Kiitos kaikille ja Hyvää Joulua sekä Onnellista Uutta Vuo.

RIVINOJA KAUKO 25.12.2014 00:01

Kaitsun ja Tupu Nyyssösen perässä Olhauhun,ym, ym. Jukka/Marjaleena Harjulampi toi Suomesta Elovenaa, Polkupyörään hyvät kumit, ym. (nyt on kiva ajella). . Jukka jaLeenu Hänninen auttaneet käytännön asioissa. Jukka saattoi minut jopa kaasun täyttöpaikalle ja Fusetan kämppärille jne. Tuleva Rutu,Pekka Tuohimaa auttoi sähköongelmissa ym. Tulin sunnuntaina Fuengirolaan. Eka pysähdys 300 km p. (tankkaus). Suomen liikennepäälliköt vois tulla vaikka Sevillaan kahtomaan miten liikenne sujuu !!! Täällä saa apua ainakin Syrjäsen Askolta ja Marjaleenalta .

AHONEN KAI 25.12.2014 04:05

Kukas nyt täällä fugessa sitten jelppiii? Elovena lopussa, kaasu loppuu, käytännön asiat?

Kuuma vinkki, aja vajaa 10km fugesta länteen La Calan liittymästä alas, hiekkakentälle jossa toimii paskan tyhjennys,raikas vesi, wifi, sähkö taivaalta, saat valita naapurisi,ainoa josta joudut luopumaan on leirintämaksu.

HÄNNINEN JUKKA 25.12.2014 11:38

Niin se onnistuu vain suomenkieltä puhuvalta ennakkoluulottomalta ensikertalaiselta yksin matkaavalta tänne etelään talvehtimaan tulokin. Rutuhengessä löytyy apuja joka tilanteeseen. Hyviä jatkoja Kakelle.

Kake olis lähtenyt ilman navia, yksin pelkän kartan varassa Olhaosta Fuengirolaan, mutta löydettiin hänelle sentään 4v sitten viimeksi päivitetty tomppa kartturiksi. Nuotit laadittiin, sillä vanha päivittämätön navi jää hyvin usein pyörittämään kuskia ja ajattaa loppumatonta ympyrää, mikäli esim jokin liittymä on muuttunut.

Kain vinkki toimisi jos virtaa saisi. Se espanjalaisen kaasupullon ostokin selviteltiin, ja fugelaiset sen kyllä järkkäisivät.

AHONEN KAI 25.12.2014 23:02

"Se espanjalaisen kaasupullon ostokin selviteltiin, ja fugelaiset sen kyllä järkkäisivät. "

Lauantaisin fugen feria-alueen markkinoilla noita kaasupulloja saa 5€/tyhjä pullo, vuoden alussa täyttö 8% halvempaa. Itselläkin 2 Repsolin pulloa tyhjän panttina.

HÄNNINEN JUKKA 26.12.2014 09:29

Jess, , nyt vain Kake ja Kai yhteyteen; kakeriveliino@gmail.com

Tai mitenvaan.

KUJANPÄÄ MARKKU 26.12.2014 09:40

Tossa on oikeeta elämisen ja olemisen meininkiä turhia nipottelematta.

HÄNNINEN JUKKA 26.12.2014 14:55

Oikein oivalsit Kujis. Tämmösiä raavaita perusjäpikkäitä on kiva autella, vasiten kun tää Kake on tarkka mies ja särmääkin löytyi sopivasti.

Oli mullakin kiva fiilis, kun Kake lasautti kiitospläjäyksen selkääni siellä Fusetassa.

Ja kuten tekstistänsäkin näkyy, niin mies osaa myös arvottamisen ja palautteen antamisen. Se kertoo jo paljon ihmisestä.

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.