Tvkaista matalana jo yli vuorokauden

PATOJA PEKKA 05.12.2014 19:27

Tvkaista on nyt ollut matalana jo yli vuorokauden. Väittävät tekniseksi viaksi. Onkohan oikeasti sitä vai taas koko toiminta on katkolla?

Yle Areena ei kerro mitään tulevista ohjelmista. Sattuuko kukaan tietämään tai edellisten vuosien kokemuksella arvaamaan, näyttääköhän Yle Areena itsenäisyyspäivän vastaanoton ulkomaille?

Käyttäjän lisäys viestiin 5.12.2014 klo 19:51:57 istv ja mtv3 ainakin näyttävät lähetyksen eli siltä osin kaikki ok. Silti tuon "teknisen vian" todellinen olemus olisi kiva tietää, jos jollain on parempaa tietoa onko ongelmassa oikeasti kyse jostain teknisessä vempulasta niiden laiteräkissä vai todellisuudessa siitä, että virkavalta on taas koputtelemassa ulko-oveen?

JANHONEN MATTI 05.12.2014 20:24

Ole levolliselle mielellä.

Suorana tulee heti lipunnostosta 9.15 alkaen aina iltaan saakka.

JANHONEN MATTI 05.12.2014 20:48

Taidanpa ottaa hieman varausta Nuo itsenäisyyspäivän viettoon liittyvät ohjelmat on YLE:n tuotantoa ja merkitty Areenassa suoran lähetyksen merkillä. Tämä ei kuitenkaan takaa, että menisivät myös ulkomaan jakeluun suorina.

Yle saisi kyllä nykyistä selvemmin merkitä ne ohjelmat jotka on katsottavissa suorana ulkomailla. Vai tokko löysin nopeasti selaten ohjelmia.

HARJULAMPI JUKKA 05.12.2014 21:55

Algarve wirelessin kautta yrittänyt katsoa tvkaistaa, 3 pvä sitten ostin 3 kuukaudeksi ja nyt sitä huolletaan. Just otin booxtv 1kk satsin ja näkyy hyvin. Näyttää YLEN ohjelmat suorina ja muut ilmaiset tallenteina kuten kaistakin on ainakin ennen tehnyt.. Wireless sen takia, että virransyöttö wlan antenniin kärähti ja ei tule signaalia, muutoin käyttäisin Fonia. Paikallinen yrittäjä toi antennin ja routerin asennuksineen autoon. varjopuolena ettei toimi kuin Portimao Alvor ja Albufeira alueella.

TOIVONEN MARTTI 06.12.2014 10:02

Mun kokemus on että booxtv toimii paremmin kuin Areena, mutta pitääkin sen kun booxtv maksaa ja areena on ilmainen.

Jos on käytettävissä wifiyhteys voi booxtv hyvin korvata entiset satelliittilähetykset eikä kustannus ole kuin pieni murto-osa.

Sen olen oppinut reissuilla että kannattaa varata mukaan wifin suunta-antenni, sillä saa kämppärien laitamillakin kunnollisen yhteyden.

Soneran mobiiliviihdettä en ole päässyt kokeilemaan ulkomailla. Kotomaassakin ainakin maksukanavien katsomisessa on ollut häiriiöitä jotka kyllä ehkä johtuvat yhtä paljon halvasta älypuhelimesta kuin lähetyksestäkin. Onkos kukaan testaillut sitä ulkomailla? Toimiikohan? mot

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.