Olikohan parin kuukauden ajalta ennätys tänään

HALINEN HARRI 23.11.2014 19:47

Siis Fuengirolan Feria-alueen pysäköinnissä. Aika moni oli hakemassa tavaroitaan auton sisältä. Autoja oli siististi ainakin kolmessa rivissä varmaan lähemmäs/yli kaksikymmentä. Hyvä kannanotto byrokraattien ja muutaman kanta-asukkaan mielipidettä vastaan! Alueen asfaltti vaikutti aivan siistiltä eikä hajujakaan tuntunut, roskia ei missään. Onhan siinä lähistöllä vaikka kuinka monta roskanjättöpaikkaa vaikkei kunta olekaan koko feria-alueelle ole järjestänyt yhtä hienosti keräilyä kuin muualle kaupungin keskustaan. Sinne on palkattu kunnanmies tori/markkinapäivien ajaksi konttiin istumaan ja vastaanottamaan roskia. Sellainen automaatti maanalainen ei vaan tule sinne kun karavaanareita inhotaan. Onneksi leirialueen "vakiasukkaat" järjestivät roskankeruutalkoot leirialueen lähistöllä kunnan alueella malliksi karavaanareiden siisteydestä.

KUJANPÄÄ MARKKU 23.11.2014 22:29

Siis moni haki tavaroitaan auton sisältä..... niin, mutta miten se liittyi muuhun kertomaasi.

HALINEN HARRI 23.11.2014 23:10

Siksi kun pysäköinnin ja pysäyttämisen ero on mm. se ettei siellä pysäköitäessä ei saa asua, mutta mm. tavaroita voi "pysäköidystä" autoa sisältä hakea.

KUJANPÄÄ MARKKU 24.11.2014 00:04

No just. Aukes.

AHONEN KAI 24.11.2014 00:51

Kylläkin on kyseessä leiriytymisen kielto, jota nyt on alettu noudattamaan vaihtelevasti.

Ihmetyttää tämä suomalaisten kerrostalokyttääjien murhe asiasta, joka ei koske heitä itseään pätkän vertaa, vittujako noita tuolla käy vahtimassa ja laskemassa.

Lainaus Katia Westerdahlin kirjoituksesta Espanja Orgissa:

"Tässä kaipaamasi kohta järjestyssäännöstä irrotettuna “El tiempo máximo de estacionamiento en la misma vía, para las auto caravanas o caravanas unidas a su cabeza tractora, será de 48 horas seguidas, salvo que estos vehículos estén dados de altas y así figure en su permiso de circulación, en el municipio de Fuengirola o que dicho estacionamiento se produzca en lugar expresamente autorizado por acuerdo de Junta de Gobierno y señalizado para dicho uso.”

Tällä hetkellä “lugar expresamente autorizado” on feria-alue. Syy siihen, että sitä ei erikseen järjestyssäännössä mainita, on hyvin yksinkertainen: jos paikkaa päätettäisiin muuttaa jossain vaiheessa, pitäisi koko järjestyssääntö laatia uudelleen ja hyväksyä täysistunnossa. Tästä syystä puhutaan vain kaupunginhallituksen auktorisoimasta alueesta." Lainaus päättyy.

Koirankusettajia rannalla kieltotauluista huolimatta riittää myös, siinä lisää työsarkaa, muun kyttäämisen oheen, myöskin voisi käydä kirjaamassa moniko ukko tai akka juo kaljaa joka päivä Jazminissa tai Reflassa, tai vaikka junakadulle bongaamaan suomalaisten autojen rekkareita.

Käyttäjän lisäys viestiin 24.11.2014 klo 01:35:04 "Alueen asfaltti vaikutti aivan siistiltä eikä hajujakaan tuntunut"

;) että sekin pitää nuuskuttaa.

"Sinne on palkattu kunnanmies tori/markkinapäivien ajaksi konttiin istumaan ja vastaanottamaan roskia."

Se on ongelmajätteen vastaanottopiste, ja se on arkipäivät lunes-viernes auki päiväsaikaan, ja näyttäis olevan naisia nämä työntekijät pääosin.

HALINEN HARRI 24.11.2014 10:46

Et tainnut ymmärtää asennettani, kun pitää valittaa kirjoituksestani. Olen vastaan ko kieltoa ja jos rahaa on voi mennä sallitulle alueelle pois kielletyltä. Kerrostalokyttääjät? Jokin rajoite ajatuksissasi on kun toiset ovat väärässä ja sinä oikeassa ja oikea ihminen.
Aika monilla on lomallaan/matkoillaan tapana katsella ympärilleen. Kiellettyäkö?

MERIKALLIO VELI-PEKKA 24.11.2014 11:00

Harri, kyllä sinä tiedät kyttäämisen ja sightseeingin eron, ja minä ymmärrän täysin, mitä Kaitsu tarkoittaa.

Jos joku vaivautuu valokuvaamaan suomalaisen karavaanarin auton ja juoruamaan, miten ala-arvoiseen paikkaan se on parkkeerattu, ei kyse ole tavallisen turistin ympärilleen katselusta. Älkää nyt viitsikö aikuiset miehet saivarrella.

Noita toisten asioista ylenmäärin kiinnostuneita juoruakkoja ja -ukkoja tuntuu aina vain riittävän, hommaisivat oman elämän, ei tarvitsisi toisia kytätä, varsinkaan kun siitä ei kenellekään mitään varsinaisempaa hyötyä ole.

NYYSSÖNEN KAJ 24.11.2014 11:29

Hyvä V-P

HALINEN HARRI 24.11.2014 11:55

Jos tuo ohiajo on kyttäämistä niin mitähän muut harrastavat lomaillessaan? Varmaankin myös vastaajat kulkevat samalla lailla kun rantakadun hevoset - laput silmien reunoilla. Jos olisin nimennyt jonkun henkilökohtaisesti ymmärtäisin loukkaavat kirjoitukset hyväksyisin nimittelyt vaikka ne menisivätkin pieleen.. Miten Feria -alueen voi ohittaa muuten kuin rantakatua tai moottoritietä pitkin? Muita kautta tulisi pidempi matka, tosin sinne leiriytyneiden raauha säilyisi. Pitäisikö kenties myös bussien reittiä muuttaa. Pakkoko se on yhdelle keskeisimmistä kylän paikoista majoittua jos ohikulkevat ja "haistelevat" ihmiset häiritsevät. Ps. Ei kirjoitus ollut asukkaille tarkoitettu, he kyllä tietävät mitä se on vaan niille jotka suunnittelevat matkaa Fuengirolaan ja heitäkin on. Vielä vihje: Sadevesikaivon vierelle tai päälle ei kannata pysäköidä Feria-alueella muulloin kuin sateella. Rauhoittukaa pojat!

NYYSSÖNEN KAJ 24.11.2014 12:55

Harri takoittaako tämä; sinun väittämäsi "Siksi kun pysäköinnin ja pysäyttämisen ero on mm. se ettei siellä pysäköitäessä ei saa asua, mutta mm. tavaroita voi "pysäköidystä" autoa sisältä hakea."

Että rekkakuski/linja-autokuski ei saa lain määräämää taukoa pitää siten että on autossaan?

HALINEN HARRI 24.11.2014 13:06

Kyse on siis pysäköinnistä/pysäyttämisestä tai kielletylle alueelle majoittumisesta. Aika moni ei tiedä pysäköinnin ja pysäyttämisen eroja.
Jos kuski istuu sisällä se on pysäyttämistä määrättyyn aikarajaan asti. Sen aikarajan tulkitsee viranomainen ainakin Suomessa. Poikkeuksen tekee lastin purku.
Pysäköintiä on se kun kuljettaja poistuu ajoneuvosta eikä pysty todistamaan että kyseessä oli lastin purku. Tulkinnat tekee viranomainen ja hänen tulkinnoistaan voi valittaa. Tarkemmat tiedot asetuksista.

Käyttäjän lisäys viestiin 24.11.2014 klo 13:08:14 Niin ei se rekkakuskikaan saa pitää taukoaan kielletyillä alueilla.

JANSSON JUHANI 24.11.2014 16:42

Huoli pois ja Mijasiin. Siellä on jo iso joukko kavereita löytänyt La Calan feria-alueen . Siellä voi ainakin toistaiseksi tarkan markan , tsori euron, matkailijat ja majoittujat olla kuin herran kukkarossa. Fugeen , joka on kaiken keskus , ei ole kuin jotain alle 10 km. Toisaalta la Calassa on kyllä aika hyvät palvelut. Puuttuu vaan suomibaarit ja kaupat.

AHONEN KAI 24.11.2014 22:13

Harri,

Jo viime talvena, joku luuppaamasi juttu, ja siitä jänkkääminen sai minutkin olemaan mieltä luuppaamisestasi, eikö sinulla ole omaa elämää?

Käyttäjän lisäys viestiin 24.11.2014 klo 22:32:52 "Olen vastaan ko kieltoa ja jos rahaa on voi mennä sallitulle alueelle pois kielletyltä."

Onko luetun ymmärtäminen jotenkin haastavaa, mielestäni se tuli jokseenkin selväksi ilmeisesti kaikille muille, ja toisaalta vittujako se sinulle kuuluu missä ihmiset aikaansa viettää, rahaa tai nou.

Paljonko itse muuten maksat jätemaksua tänne vuodessa?

AHONEN KAI 25.11.2014 01:09

"Miten Feria -alueen voi ohittaa muuten kuin rantakatua tai moottoritietä pitkin? Muita kautta tulisi pidempi matka, tosin sinne leiriytyneiden raauha säilyisi. Pitäisikö kenties myös bussien reittiä muuttaa."

Josko itse bussikatua pitkin? Mutta nyt kun junakatua on pakko kulkea, voit tuohon kyyläämiseesi liittämään myöskin em. Jazminin kaljaveikot, ja voithan kytisreissullesi liittää vaikka Thelman pullapuodin, kuka vetää aamupuuroa tai kaljaa.

Ota se Erkki mukaasi kuvaajaksi, voitte käsi kädessä kulkea nuuskimassa asvaltteja.

Käyttäjän lisäys viestiin 25.11.2014 klo 01:12:47 Avda. de Los Boliches on se bussikatu, ettet taas tyhmiä kysele

Käyttäjän lisäys viestiin 25.11.2014 klo 01:15:32 Thelman pullapuoti on Los Bolichesin juna-aseman juuressa.

HIETAVUORI JUHA 25.11.2014 06:50

Tuli ainakin selväksi että tuohon kylään ei enään kannata mennä ollenkaan , jos siellä viranomaisten lisäksi pyörii suomalaiset kodinturvajoukot .........Onhan isossa maassa muitakin kyliä / kaupunkeja , joissa vähemmän suomalaisia .....

HALINEN HARRI 25.11.2014 10:31

Bussikatu on Bolichesin kohdalla yksisuuntainen jos ei ole viime yönä muuttunut sitä pitkin vaikea autolla ajaa kohti keskustaa muuten kuin pari ensimmäistä korttelia. Kuka se siitä muuten puhui? Minä puhuin rantakadusta ja moottoriteistä Taitaa liian lähellä olevat seinät ja naapurit ahdistaa sinua? Fuengirolan jätehuolto rahoitetaan kunnan budjetin/verojen kautta joihin osallistun maksamalla. Jatka vain jankkaamistasi jos helpottaa. Se voi olla sinulle henkisesti tärkeää. Viime vuonna keskustelimme kaasupullon vaihdosta/suomalaisen pullon täytöstä jos muistisi pettää - minulla ei. Silloinkaan et pystynyt asialliseen keskusteluun. Lopetan tähän.

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.