Kaasun saanti askarruttaa

NYYSSÖNEN RISTO 15.11.2014 09:32

Me olemme lähdössä joulukuun lopulla Travemünden kautta Espanjaan. Keski- ja Etelä-Euroopassa olemme ajelleet kymmeniä kertoja kesäisin, mutta tämä on ensimmäinen talvireissu. Muu on aika selvää, mutta kaasujuttu askarruttaa. Monista kaasuun liittyvistä keskusteluista huolimatta en oikein ole päässyt selville:

voiko suomalaisen kaasupullon täyttää matkalla jossain jos ostan saksalaisen pullon, voiko sen täyttää Espanjassa tarvitaanko jotain kaasuadaptereita

Reissu alkaa viiden viikon kuluttua. Suomeen on tarkoitus palata joskus maalis-huhtikuussa (tai aikaisemmin tai myöhemmin)

AHJOS TIMO 15.11.2014 10:12

Tämän avulla voit käyttää espanjalaisia kaasupulloja (ja suomalaisia komposiittipulloja): http://www.wilhtom.fi/?p=productsMore&iProduct=343

Käyttäjän lisäys viestiin 15.11.2014 klo 10:13:35 Näitä myydään myös matkailuautoliikkeissä. Hinta riippuu ostopaikasta, mutta on non 30 euroa.

MERIKALLIO VELI-PEKKA 15.11.2014 13:01

Tai ostat multa täytettävän AluGas-pullon, ei tarvitse puljata eri maiden pulloilla, jos olet kaasun suurkuluttaja. Itse olin juuri kuukauden Espanjassa, enkä käyttänyt kaasua lainkaan. Hyvin pärjäsin ilmankin. Viestihaulla löytyy noin tuhat mielipidettä kaasuasioista.

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.