Aikuiset asialla... versus Lotootit

TERVASMÄKI MARKKU 15.08.2014 01:30

Nuoriisoa moititaan ainakin kotosuomessa.. tuollapa Norgessa erräällä kämppärillä eräs harmaapäinen jantteri tyhjensi ruokakattilan vuonon penkalle. Periaatteessa siinä ei mitään pahaa, myöhemmin lokit korjaa tilanteen (?) Mutta kun pieniä ja vähän isompia lapsia sitä seuraili, niin... hmm... mistähän ne mallit otetaan. Koputtelin autonin ikkunaan ja paheksuin toimintaa: ei vaikutusta. Seuraavana aamuna rouva teki saman homman. Voi elämä.. Eikä ruåtsissa ollut norgelaisten harmaapäiden toiminta sen parempaa: "nuotiomestari" SAHASI elävästä männystä oksia tulipaikalla poltettavaksi! Eipä silti: Lofoottien reissu oli IHAN PARHAUTTA :)

HONKANEN JAAKKO 15.08.2014 13:42

Sama se Suomalaistenkin käyttäytyminen ulkomailla vaikka selvästi merkitty vielä Suomen kielellä roskien lajittelu eri astioihin mutta samaan sekajäte laatikkoon kipataan kaikki. Ei ajatella mitä jätteiden käsittely maksaa ? Ja loppumetreillä asiakas ne maksaa.Sit kitistään alueiden kalleutta kun itse nostetaan kustannuksia. Ei tietysti kaikki näin tee mutta suurin osa kuitenkin. Hollantilaiset ja Saksalaiset taitaa hyvin jätteiden lajittelun KIITOS siitä heille!

HARJULAMPI JUKKA 15.08.2014 22:20

Saksalaiset varmaa osaavat jätteiden lajittelun ja kierrättelyn. Muutaman talven Portugalissa sivusta seuranneena uskallan väittää. että ei onnistu sakultakaan. Yksi pussi. Joka sisältää kaiken viinipullosta perunankuoriin. Pgalissa on tarjolla lajitteluluukut lasille muoville metallille yms. Yleensähän käy näin. Ett kun silm välttää tahdään mitå tehdään. Mielestäni Britit kunnostautuvat paremmin kuin sakut. Suomalaisia on niin harvassa ettei voi sanoa mitään uskon luitenkin.....

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.