Lentokenttäpysäköinti Saksassa

AHJOS TIMO 26.07.2014 20:20

Tutkiskelin netistä Hampurin ja Berliinin lentokenttien pysäköintijärjestelyjä sillä silmällä, voisiko sinne jättää matkailuauton esim. viikon ajaksi, jos kesken saksanmatkan tulisi yllättävä tarve käydä välillä kotona. Berliinin Tegelin kentältä löysinkin tarkoitukseen ilmeisesti hyvin sopivan pitkäaikaispysäköintialueen, josta on kuljetus lentoterminaaliin ja tarvittaessa annetaan käynnistysapua, jos akku on mennyt tyhjäksi. Mutta Hampurissa on yllättävä rajoitus: Kaikilla pysäköintialueilla auton suurin sallittu paino on 2,5 tonnia!

ALAKULJU AULI 26.07.2014 21:41

Hampurissa näyttivät parkkipaikat olevan parkkitaloissa, joten varmasti tuo syynä painorajoitukseen.

Itsen olen useasi käynyt Stuttgartin ja Münchenin kentillä ja noissa kummassakin on asuntoauton parkkeeraus mahdollista. Münchenissä onkin aika iso alue siinä vasemmalla, kun lentokentälle mennään. Parkkialueelta pääsee bussilla terminaaliin. Münchenistä lennot ovat Helsinkiin halvempia, kuin Stuttgartista.

AHJOS TIMO 27.07.2014 09:42

Kiitos Auli tuosta infosta!

Hampurin lentoasemalla yhden P-talon pohjakerroksessa korkeusrajoitus on 3,0 metriä, mutta sielläkin painorajoitus on 2,5 tonnia. Sopii hyvin isoille tyhjille pakettiautoille vai mitähän sen suunnittelussa on ajateltu? :)

JANHONEN MATTI 28.07.2014 11:54

Hampurin kentällä on myös ulkopaikkoja. Joissa satelliittikuvan mukaan myös m-autoja.

Hampurin kentän pohjoispäässä Norterstedissä on paljon matkailuautoliikkeitä, etenkin Langenhornin ja Segeberg Chausseen risteyksestä Bad Segeberiin päin. (tie B432) Ehkäpä niiden pihassa voisi olla auto aidan takana. Olen sillä seudulla pyörinyt enemmänkin kun noita henkilöautoja sieltä katseltiin, ja nykyinen m-autokin on sieltä Hymer-Centeristä ostettu. Siitä on lyhyt matka taksilla Hampurin kentälle.

HAAPANEN TIMO 28.07.2014 12:18

Kämppärikin kilsan päässä seiskatien vierellä Ikean pohjoispuolella.:

http://goo.gl/maps/40m2M

http://www.knauscamp.de/hamburg/preise.html

Eikös tuo ''Abstellgebühr'' hinnastossa tarkoita varastointia. Vitosen yö.

@timppa

LAMBERG MARKKU 19.03.2015 15:03

Missä Berliini/Tegel lentokenttäparkki sijaitsee ja miten sen löytää? Mitä pysäköinti siellä maksaa?

TOIVONEN MARTTI 19.03.2015 18:26

Kuukkeliin vaan 'parkplatz tegel' ja johan löytyy mainosta ja tietoa. Myös karttoja ja hintoja. Monilla parkkipaikan tarjoajilla on myös esim. englanninkieliset sivut. mot

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.