Nyt tarvitaan hyvä alue Kroatiasta

VIRTANEN JUKKA 09.07.2014 20:00

Ollaan nyt meluisella alueella Splitissä. Tarvittaisiin mukava alue täältä pohjoiseen. Mukava alue on sellainen, että sieltä saa hyvää ruokaa ravintolasta, kaupasta leipää, uimaan pääsee kirkkaaseen veteen ja elämä on muuten rauhallista. Hermot menee tässä metelissä. Ei olla ensimmäistä kertaa Kroariassa, mutta olisi mukava löytää uusi alue, ettei aina tarvitsisi kertausta. Aikaa on vaikka muille jakaa ja olla samassa paikassa pidempääkin.

HAKULINEN JOUKO 09.07.2014 20:40

Me olimme Camping Rozacissa pari kilometriä Trogirista pohjoiseen. Pieni ja rauhallinen alue, kaupasta sai leipää, mutta ravintolaa ei kokeiltu. Vesikin lainehtii vieressä.

KUJANPÄÄ MARKKU 09.07.2014 21:39

http://www.suncanihvar.com/hr/kamp-vira-hvar.html

Toi on vähän alaspäin. Me päätettiin hetken mielijohteessa mennä Hvarin saarelle, kun siinä kohilla oltiin, eikä kaduttanu. Ajankohta elo-syyskuun vaihde jokunen vuosi sitten. Paikka oli silloin mukavan rauhallinen. Saari muutenkin kliffa, mutta tarkkana sai ajella kapeita mutkateitä.

JANHONEN MATTI 09.07.2014 21:46

Tämä Sibenikissä n. 80 km pohjoiseen.

Olen ollut siellä pari kertaa ja tykättiin. Tasossa löytyy. Jos mahdollista niin varmistakaa ennakkoon onko siellä tilaan

http://en.campingsolaris.com/

TOIVONEN KAIJA 09.07.2014 22:57

Edellä mainitun Camping Solariksen lisäksi tykättiin tästä: http://zaton.hr/en/aboutus Muutamakin ruokapaikka, aika iso market, pizzeria, uima-allas, ranta jne

Jos Krka:n putoukset kiinnostaa, siinä on melkein vieressä Autocamp Marina. Ei luksusta alueena, mutta niiden pikkuisesta ravintolasta saatiin parhaat ruoat Kroatiassa. Kämppärin omistajien pojalla taksi, jolla me mentiin vesiputouksille ja tultiin kävellen takaisin.

Krk-saarella lähellä kaunista vanhaa kaupunkia Camping Jecevac. (Vai Jezevac?) 2 ravintolaa, kauppa ja kiska, jossa myydään tuoretta leipää, donitseja jne.

Tykättiin kaikista näistä, mutta oltiinkin liikenteessä toukokuussa 2013, jolloin oli rauhallisempaa!

BERGSTRÖM BIRGER 10.07.2014 09:58

Tuossa olisi yksi vaihtoehto:

http://www.bivillage.com/en/resource/6230-pitch-belvedere-with-water-and-electricity

VIRTANEN JUKKA 11.07.2014 14:04

Kiitokset kaikille nopeista vastauksista. Me valittiin Solariksen alue Sibenikistä. Tämä on tosi siisti ja hieno alue. Ainut puute on ravintolan puuttuvat kastikkeet. Esim Splitissä oli menussa erikseen kolme kastiketta valittavana. Pieniä ovat caravaanarin murheet. Ollaan paljon seikkailtu yhdeksän vuoden aikana täällä Kroatiassa, mutta on aina hienoa löytää uusi upea alue. Täällä kerätään voimia seuraavat kolme viikkoa.

JANHONEN MATTI 11.07.2014 14:50

Sitä rantaa kun lähdette kävelemään vasemmalle, sinne laivalaiturin suuntaan, niin sieltä löytyy "kastikeravintololoita". Hyvää loman jatkoa.

Käyttäjän lisäys viestiin 11.7.2014 klo 14:59:54 Jäi neuvomati kaupat. Alueella on toki market mutta laajemmat valikoimat löytyy kaupungista. Lidl on alueelta on 2,5-3 km päässä Sibenikin suuntaan.

VIITANEN JORMA 11.07.2014 19:00

No jos Solariksessa viihtyminen on kiinni salaatin kastikkeesta, mene alueen kauppaan, ja kysy sieltä. Jos ei pulma ratkennut, mene bussilla tai polkupyörällä Sibenikiin (sinne menee myös pyörätie, ei tosin autotien reunassa). Siellä ainakin on.

VIRTANEN JUKKA 11.07.2014 22:37

Mentiin taksilla tänään keskustaan ja kastikeongelma ratkesi siellä ainakin tämän päivän kohdalta onnellisesti. Tuo oli hyvä tieto, että rannan kautta pääsee hotellialueelle. Yritettiin tänään aidan ulkopuolelta, mutta oli vain yksi vartijoiden miehittämä portti. Ja siinä oli koirakielto ja meillä dogit mukana. Yritetään huomenna rannan kautta. Muuten on mukava suomalainen kesäkeli. Päivällä +25 ja illallla +20. Tuuli vielä vienosti pitää oluen viileänä. Ai miksi pitää tänne asti tulla? Ehkä siksi, että täällä on aina hyvät kelit, ja työasiat unohtuu tai jotain muuta...

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.