Berliinistä kokemuksia kesäkuussa 2014

KOSUNEN SANNA 25.06.2014 20:16

Berliinissä leiriydyimme Hotel+City-campig Berlin 1:een. Tulimme Puolasta ja kiersimme motaria (10) pitkin, loppumatka tietä 111. Liikenne oli sujuvaa ja leirintäalue löytyi lähes ongelmitta: leirintäalueelle käännyttiin heti yhden sillan jälkeen ja sen kohdan missasimme, mutta teimme u-käännöksen ja yksi ystävällinen ohikulkija vielä vinkkasi, että sinne todella käännytään ihan sillan vierestä.... Leirintäalueella oli melko täyttä, mutta onneksi siellä oli joitakin vapaitakin paikkoja. Itse alue oli melko vaatimaton, mutta ihan ok meille, koska tarkoitus oli viettää aikaa Berliinissä, ei leirissä. Alue on lähellä lentokenttää, mutta meitä eivät koneet häirinneet. Pienen kävelymatkan päästä pääsi bussilla (kävely + bussimatka n. 25 min), josta metrolla keskustaan (n. 30 min). Berliinissä on helppo liikkua julkisilla; ostimme päivän matkalipun (voimassa seur. päivään kello 15 asti), ja käytimme metroa, paikallisjunaa ja busseja. Eläintarhassa käynnin jälkeen hyppäsimme lähettyviltä lähtevään bussi nro 100:een, jonka reitti kulki monen nähtävyyden kautta. Kaiken kaikkiaan Berliini on kyllä yksi mukavimmista pääkaupungeista, joissa olemme käyneet :-)

PASANEN MIKKO 25.06.2014 21:21

Terve Se on aika huomaamaton 'liittymä' sinne alueelle. Meillä kävi samanlailla esimmäisellä Berliini reissulla. Ohi menimme,u-käännöksellä sitten takaisin. Mielestämme täyttää kaupunki matkailijan leiriytymis tarpeet. Me liikuimme keskustaan, sekä muihin 'nähtävyyksiin' polkupyörillä, pyöräily on tehty helpoksi Berliinissäkin.

Iltaisin kiva seurailla sitä jokiliikennettä siinä alueella. Olutta siemailevia veneilijöitä liikkuu joella paljon, kuten myöskin harjoittelevia kilpasoutajia.

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.