Suure Töllu puhkeküla Saarenmaalla

KIVIAHO SALLA 25.06.2014 17:10

Millaisia kokemuksia teillä on tuosta kyseisestä paikasta? Matkalla on kaksi aikuista ja kaksi tyttöä, joista tytöt mieluusti viettävät aikansa uiden aina kun siihen on mahdollisuus. Siksi tuo paikka on kiinnittänyt huomioni.

Entä muut leirintäalueet Kuresaaren lähellä, onko uintimahdollisuutta?

Kaikenlaiset kokemukset otetaan Saarenmaan matkailusta vastaan, kun sinne ensimmäistä kertaa ollaan menossa. Liput on tilattu ja matka häämöttää reilun viikon päästä.

Matkakuumetta nostellen!

Salla

HAAPANEN TIMO 25.06.2014 19:55

Nettisivulla näkyvä allas on, tai ainakin ennen oli, lohiallas, eikä siinä siten voi uida. Karavaanipaikat näkyvät samassa kuvassa perällä levämpänä osana, huoltorakennus on vasemmalla alaosataan valkeaksi rapattu. Pyörätie Kuresaaresta melkein perille. Jos allas on vielä kaloille, ei uimavettä ole lähelläkään.

http://www.suurtoll.ee/holidayvillage.php?lang=fin

Karvaanipaikat alhaalla oikealla http://goo.gl/maps/0FduP

@timppa

Käyttäjän lisäys viestiin 25.6.2014 klo 19:57:05 Uusi näppäimistö pitäisi hankkia, kirjoitusvirheiden määrä on lisääntynyt kun tämä jättää väliin.

KAVONIUS ANTERO 25.06.2014 20:55

Hei Kesäkuun alussa 3 yötä paikassa vietettiin. Caravan paikat alueen perällä, kovat, tasaiset osittain nurmettuneet. Huoltorakennus sisältä uusi ja siisti. Vedet ja wc tyhjennys ok. Uima-allas pihalla on ja ainakin silloin iltaisin olleet paikalliset koululaiset siinä uivat, joten uintikäytössä oli. Ravintolan ruoka meille ainakin aivan maukasta. Sauna erinoimainen. Kaikki rakennukset siistejä ja puurakentamisen taidonnäytteitä. Kuresaaren keskustaan noin 5 km, joka pyörällä taittui helposti, melkein koko matkan pyörätie. Rimi kauppakeskus 2 km päässä. Mielestäni käymisen arvoinen paikka.

KAVONIUS ANTERO 25.06.2014 21:02

sormet liian nopeasti lähettivät. Viellä jäi kirjoittamatta että lapsille on pienimuotoinen seikkailu rata caravan alueen vieressä.

Terv: Antero

KIVIAHO SALLA 25.06.2014 21:09

Kiitos Antero viestistäsi. Viestisi perusteella pysähdymme siis siinä. Katsotaan sitten paikan päällä montako yötä viihdytään. Tuo lyhyt matka Kuresaareen houkuttaa myös, joten sekin on plussaa.

Huomasinkin seikkailuradan nettisivuilta ja sillekin on kyllä nuoremman tytön toimesta käyttöä.

HAAPANEN TIMO 25.06.2014 22:41

Jaahans, ne on viisaasti muuttaneet sen kala-altaan uimakäyttöön. Hyvä!

@timppa

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.