Jällivaara, nähtävyydet, yöpymispaikat ?

HUOVINEN TUOMO 10.06.2014 20:39

Olemme liikenteessä juhannuksen jälkeen, onko hyviä vihjeitä yöpymispaikoista, tai nähtävyyksistä. Kaikki vihjeet ovat tervetulleita. Koira näyttelyyn olemme menossa, mutta lomaillaan samalla. T. Tuomo

HYTÖNEN RAIMO 11.06.2014 16:21

En nyt äkkiseltään muista paikkoja, mutta ainakin tie ja maisemat ovat komeita (siis Norjan suuntaan).

Itsellä alueelta tkavuosilta hyvin positiiviset muistot. Vietettyäni useita päiviä tylyn palvelun Norjassa, poikkesin paluumatkalla kahvilla Svappavaarassa. Ihan kuin kotiin olisi tullut: kaksi iloista tyttölasta tarjoili topakat kaffeet koko perheelle ja santsatakin sai samaan hintaan. Ja puhuivat ihan ymmärrettävää meän kieltä.

Niinpä Ruotsi kuuluukin tämän kirjoittajan suosikkimaihin (olen aina saanut Ruotsissa hyvän kohtelun ja palvelua), ja tulen vierailemaan siellä kuluvan kesänkin aikana. Suurella todennäköisyydellä myös kyseisen tien suunnassa - Torniojärvi kun on niin upea.

NIEMINEN PENTTI 11.06.2014 17:27

Me ollaan oltu Gällivaaran keskustan tuntumaassa olevalla, Vassara-joen rannalla olevalla leirintäalueella. Alueelta upeat maisemat Dundret-tunturiin ja paljon muuta näkemistä lähialueella. Itse leirintäalue ei ole mikään luxuspaikka mutta kaikki tarpeellinen löytyy. On ilmainen pyykinpesukone, ilmainen sauna jonka saat laittaa lämpiämään silloin kun haluat. Joesta saat kalastaa , kortti oli aika halpa, en muista hintaa. Meille alue on ollut hyvä paikka, jossa ollaan pysähdytty useammaksi päiväksi , on tosi rauhallinen alue. Jos kaipaa vilskettä ja hulinaa, sekä erikoispalveluja on paras ajaa ohi.

HUOVINEN TUOMO 11.06.2014 17:42

Juuri tallaista paikkaa haetaan, mitään suurempia mukavuuksia, menoa emme tarvitse. Pitää guuglettaa, jospa löytyy lisää tietoa ja osoite kyseiseen paikkaan. T. Tuomo

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.