Camping Zeeburg Amsterdamissa

HERRALA JUHANI 16.05.2014 13:13

Yritettiin camping Zeeburgiin 21.4.2014. Meille annettiin paikka n:3 jolle ei ollut mitään mahdollisuutta autolla ajaa. Tukeva pensasaita esti kulun tien puolelta. Aidan ehkä olisi mahtunut kiertämään viereisen rakennuksen pation kautta mutta siellä oli yli 60 cm porras. Paikka oli multainen, märkä ja nurmikko kylvämättä. Kun ilmoitettiin että paikka on mahdoton asuntoautolle niin rahat annettiin takaisin ja neuvottiin menemään Cambing Gaasbergiin kaupungin toiselle puolelle. Gaasberg osoittautuikin siistiksi rauhalliseksi paikaksi metron lähellä. Keskustaan 15 min metrolla ja pyörillä n, 10km.

Käyttäjän lisäys viestiin 16.5.2014 klo 13:23:17 Asiakaskunta jota ehdittiin Zeeburgissa näkemään oli sen näköistä että ovet olisi ollut syytä pitää visusti lukossa. Rauhattomalta näytti ja enimmäkseen telttailijoita.

HAAPANEN TIMO 16.05.2014 15:05

Mulla on sieltä hyviä kokemuksia. Pidän aivan normi kämppärinä, onhan siellä aivan tavalliset loossit. Pensailla erotetut näkyvät kuvassa taustalla.

Meillä ei kahtena yönä ollut minkäänlaisia häiriöitä.

@timppa

ALASMAA MATTI 16.05.2014 15:22

Viime vuonna sateinen juhannus tuli vietettyä Zeeburgissa Aivan hyvä paikka aika paljon porukkaa teltalla liikkellä. Olivat menossa festareille jonnekkin lähistölle. Ratikan päätepiste siinä aika lähellä josta keskustaan hyvät yhteydet. Kyllä 7 metrinen taipui aika hyvin vaikka monen mutkan kautta piti mennäkkin loosiin. Tietenkin sitten jos paikat veteliä niin pitää varoa, kokemusta on.

Käyttäjän lisäys viestiin 16.5.2014 klo 15:25:25 Siellä tepasteli alueella muutama kanakin liekö jollain mukana vai kuuluiko alueen kalustoon.

HERRALA JUHANI 16.05.2014 17:42

Me oltiin juuri pääsiäisen aikaan ja paikka tupaten täynnä. Respassa meitä palvellut neitokainen ei tiennyt että loossi, jossa oli kaksi paikkaa ei ole käytössä koska sinne ei todellakaan ollut mitään kulkuväylää. Ei olisi päässyt pikku Fiatillakaan kantamatta. Keskusteltuaan toisen henkilökuntaan kuuluvan kanssa hän palautti rahat välittömästi ja suositteli Caasberg cambingia. Vapaita paikkoja ei alueella ollut. Kuvassa näkyvät autot on alueen portin ulkopuolella ja välissä on pieni kanava. Usko että alue voi olla OK silloin kun tilaa on. Mehän ei koko aluetta nähty. Telttailijoita oli nytkin ja ehkä vähän epämääräisen näköistä porukkaa.

Käyttäjän lisäys viestiin 16.5.2014 klo 17:45:05 Siis kuvasa olevan talon nurkalta olisi mahtunut mutta sen jälkeen tuli portaat.

HELENIUS MIKA 25.05.2014 20:44

Vähän menee huti, mutta ilmeisesti tuoreeltaan on avattu "kämppäri" 5min ilmaisen lauttamatkan päästä Amsterdamin keskustaa:

http://www.amsterdamcitycamp.nl/

mainosvideo sivuilta: http://www.youtube.com/watch?v=qIq_fURX1d4

Näyttää videolla aidatulta asfalttikentältä ilman mitään palveluja. Onko joku jo ehtinyt yöpymään tuolla?

Tasan viikon päästä olisi tarkoitus startata kohti välimerta ja Amsterdam on yksi pysähdys monien joukossa. Olen arponut Gaasperin ja Zeebungin välillä, mutta tämä uusi tuttavuus olisi ainakin halpa ja lähellä ydintä.

Käyttäjän lisäys viestiin 25.5.2014 klo 20:46:26 Tuo alue on tosin ilmeisesti tarkoitettu vain(?) autoille?

HAAPANEN TIMO 26.05.2014 18:16

Normi Stellplatzilta näyttää, vain autot mainitaan. Suihkuja eikä vesihuoltoa taida olla. Sähkö on.

Etäisyyttä keskustaan on jonkin verran, ei se siihen lauttamatkaan jää.

http://goo.gl/maps/0dVbY

@timppa

HERRALA JUHANI 27.05.2014 09:51

Zeeburgista on lyhempi matka keskustaan kuin Gaasparista. Jos nyt lähtisin niin ensin kävisin katsomassa tilanteen Zeeburgista ja ennen maksamista tarkistaisin tarjotun paikan että kaikki on Ok. Aika helppo sieltä sitten ajella Gaaspariin jos paikka ei ole hyvä. Jos Zeeburg on täynnä niin sieltä kyllä varmistavat ja varaavat paikan Gaasparista.

LEPOLA SAKARI 26.07.2014 20:53

Me oltiin heinäkuun alussa Zeeburgissa ja ei ole muuta kuin hyvää sanottavaa. Hinta on aina suhteellinen, mutta ainoa asia joka jäi kaivelemaan oli poletilla toimivat suihkut.

HERRALA JUHANI 27.07.2014 08:54

Ilmeisesti me yritettiin väärään aikaan ja paikka oli tupaten täynnä. Tarjosivat paikkaa joka ei ilmeisesti ollut edes matkailuautolle tarkoitettu. Sijainniltaan Zeeburg on paras ja mukava kuulla että muutoinkin ok. Voidaan käydä uudelleen joskus.

JOKINEN ARI 29.07.2014 15:06

Vähän menee viihteen puolelle : Mutta oheinen "Matkailuauto" on kuvattu leiriytymässä Zeeburgin leirintäalueella muutama vuosi sitten. Ei pitäisi olla vaikeuksia päästä ruutuun .... Kyljen teksteistä selviää mitä pojat oikeasti tekee työkseen.

JÄNTTI KARI 29.07.2014 17:15

Hei ! Tuli yövyttyä kyseisellä "kämppärillä" heinäkuun alkupuolella. Aidattu alue, jossa yöpymisen voi kätevästi maksaa kortilla. Ei muita palveluja kuin veden otto ja tyhjennys sekä kemssan tyhjennys. Oli mielestäni kätevän kävelymatkaan päässä keskustasta. Lautalla pääsee suoraan rautatieasemalle, josta voi sitten jatkaa matkaansa minne haluaa. Meinattiin olla vain yksi yö, mutta oltiinkin kolme. Samalla tuli perusteellisesti testattua auton suihkumahdollisuudet joka ilta ja täytyy sanoa että yllätti toimivuudellaan. Paikka ei sovi sellasille, jotka kaipaavat palveluja. Mutta jos aidattu ja todella rauhallinen paikka ilman palveluja lähellä keskustaa kelpaa niin tässä yksi vaihtoehto. Alue tarkoitettu vain autoille.

Käyttäjän lisäys viestiin 29.7.2014 klo 17:17:23 Kyseessä siis Amsterdam City Camp !

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.