matkailuautolla Itä-Viroon

STRID MARJA 02.04.2014 12:59

Heissan!

Laitoin viestin ensin jäsenkeskustelun puolelelle, mutta täältä varmaankin löytyy tieto... Löytyykö Narvan / Narva-Joesuun lähistöltä leirintäaluetta / matkaparkkia / pihamajoitusta? Saako Virossa yöpyä matkailuautossa muualla kuin ko. paikoissa? T: Marja

Käyttäjän lisäys viestiin 2.4.2014 klo 17:47:18 Kiitos! Laagnasta löytyikin luultavasti lähin leirintäalue. Sitä ei löydy läheskää kaikista leirintäaluekartoista.

POHJANTÄHTI JORMA 02.04.2014 13:23

Varmaan olet tämän jo katsonut, laitan kuitenkin tyrkylle :)

www.camping-estonia.ee

Googlettamalla löydät usein helposti vastauksen kysymyksiin, hyvää matkaa.

HÄMÄLÄINEN MARKKU 02.04.2014 15:02

Katsopas tuolta, sieltä löytyy Baltian leirintäalueet joissa on myös mukana Viro. Myös hiukan Virolaisia nähtävyyksiäkin löytyy.

www.saunalahti.fi/hamal0

HAAPANEN TIMO 02.04.2014 15:02

Hämäläisen Markku on koonnut hyvän kartan http://goo.gl/maps/C4t70

@timppa

Käyttäjän lisäys viestiin 2.4.2014 klo 18:00:38 Nyt vasta huomasin Markun kirjoittaneen samaan aikaan.

HYTÖNEN RAIMO 02.04.2014 22:46

Tuo Jorman (Pohjantähti) antama nettiosoite antaa melkoisesti tietoa.

Toisaalta jos todella aiot tuonne Narvan suuntaan, niin siellä ei parane jättää autoaan sekunniksikaan ilman valvontaa. Voi käydä samoin kuin äskettäin eläkoityneelle poliisitutulleni, joka meni Viroon uudenkarhealla mersullaan, mutta palasi jalkamiehenä takaisin. Paikka oli tosin Tallinna, jonka satama alueella viiden minuutin piipahdus satamamerketin tarjontaan tutustumiseen riitti ajoneuvon menettämiseen.

Eikä tämä ole tarkoitettu pelotteluksi, vaan asialliseksi tiedoksi siitä, miten matkalla voi käydä.

HIETAVUORI JUHA 03.04.2014 07:35

Kyllä me ollaan kierretty Narva ja Peipsijärven rannat muutamaan kertaan . Ja tultu omalla autolla takaisinkin . Saattaa kyllä olla että nuo Mersut on parempaa kauppatavaraa kuin käytetty asunto auto . Sisäänkään ei ole ainakaan vielä yritetty vaikka auto on ollut yksin kauppa reissujen ajan , tosin melko mahtava riippulukko asunto osan ovessa. Se lukko voi laittaa rosvon tuumimaan että sisällä on muitakin hänen harmikseen viritettyjä ansoja .

LINDBLOM ALF 03.04.2014 21:26

Tai sitten se riipppulukko kertoo että on jotakin arvikasta vietävää. Iso lukko aukeaa samassa ajassa kun pienikin.

AHONEN KAI 03.04.2014 22:31

Isosta riippulukosta saa tukevan otteen isolla kouralla, siinä ei paljon alumiini tai lasikuitu valita, 30 senttinen ruuvimeisseli avuksi, ellei paljain käsin tokene.

Näitä muovi- tai alumiinikoppeja saa murtovarmoiksi millään.

Vakuutukset kunnossa ja jonkinlainen järki päässä selviää kohtuu pitkälle.

LATVALA MARKO 03.04.2014 22:50

En kans usko riippulukon vaikutukseen ryöstön ehkäisijänä. Jos pitkäkyntinen päättää ryöstää, niin ei paljon lukko vaikuta. Ja monestihan ovat kuulopuheiden mukaan menneet sisään ikkunasta. Ja jos ovesta menee, niin ainut vaikutus lukolla on, että tulee enempi korjattavaa. Todella harvalle se pitkäkyntinen kohdalle sattuu, verrattuna siihen paljonko esim. Baltiassa Suomalaiset reissaa.

Innolla taas odetellaan ensi kesän Viron reissua. Turvallista matkaa kaikille.

HIETAVUORI JUHA 04.04.2014 09:00

Sen verran sain palautetta tuosta riippulukostani , että vähän lisäisin . Reissattuani yli neljäkymmentä vuotta rekalla ja myös asuntoautolla ympäri eurooppaa ja lähi itää en nyt kuvittelekaan että se lukko nyt kaikelta suojaisi . Eikä se myöskään ole pop niiteillä kiinni eikä halpahallista ostettu . Rosvoista on kokemuksia ainoastaan Rovaniemen linja auto aseman takana ennen olleelta hiekkakentältä . Olin hytissä ( k. auto ) nukkumassa ja olin unohtanut lukita oven . Rosvo tunki itseään sisään , heräsin ja otin kirveen joka oli aina käden ulottuvilla , ja kyselin hänen aikeitaan . Sanoi että " olinkin tässä jo menossa ". Ja meni myös.

Käyttäjän lisäys viestiin 4.4.2014 klo 09:07:16 Ja tottahan se on että eihän näitä murtovarmoiksi millään saa , hiukan ehkä hidastettua rosvon puuhia . Jokainen tulkoot puolestani uskollaan autuaaksi .

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.