Pätkä Venäjää

SILMUNEN HANNU 13.03.2014 13:59

http://kaarinankaravaanikulkee.blogspot.fi/2014/03/asuntoautolla-venajalle-syysloma-2013.html

Hei pitkästä aikaa tämän aiheen parista, sain siis vihdoin valmiiksi tokavikan päivän viime syyslomasta Venäjän Karjalaan:)

Ehkä se viimeinekin päivä vielä joskus...:)

t.Kaarina

ALAPETERI HANNU 17.03.2014 23:20

Täytyy taas sanoa, että Kaarina olet taas kirjoittanut huippuhienosti tarinaanne meidän luettavaksi,jotka eivät ikinä uskaltaisi tehdä moisia matkoja, mutta nautimme suunnattomasti,kun saamme lukea matkakertomuksianne.Kiitos. Terveisin Tuula Alapeteri

POHTO MARTTI 18.03.2014 11:09

Kiitos matkakertomuksesta kuvien kera...!

Toki kannattaa seuraavalla kerralla matkaan lähtiessä ottaa aikaa mukaan, ettei miesparka joudu taas kerran sylkykupiksi ;)

Käyttäjän lisäys viestiin 18.3.2014 klo 16:35:16 Ei pahalla Kaarina, vaan pilke simäkupissa minä palautetta annoin..tähän. Kiitos vielä kerran kertomuksistasi ja valokuvista..

Sitten yhtäkkiä olemme taas tien päällä. Auto kulkee ja aurinko paistaa, Muurmanskin valtatie on pitkä ja suora, ja elämä hymyilee. Mies pyytää anteeksi ettei kunnellut vaimoaan eilisen tankkauspäätöksen tehdessään, ja nyt vasta kaiken todella hyvin pitäisi ollakin, ajattelee lukija, arvelen. Vaan kuinkas käykään, vastoinkäyminen on selvinnyt ja jännitys lauennut, ja miehen anteeksipyyntö saa vaimon tajuamaan sen tosiseikan, että ilman miehen, nyt jo töppäykseksi muuttunutta toimintaa (=tankkausta), oltaisiin tämä aurinkoinen päivä vietetty Vienanmerellä, ja yöksi voitaisiin ajaa Jyskyjärvelle, johon ehdittäisiin tutustua huomenna, ennen Suomeen siirtymistä, sillä maanantai on varattu Suomelle ja tiistaina pitää olla töissä ja kouluissa. Nyt vaimo tajuaa, ettei hänen huolella laatimansa aikataulu voi mitenkään toimia, miehen töppäyksen vuoksi, ja suuttuu silmittömästi!! Kaikki, aivan kaikki on pilalla miehen vuoksi...:) Näin ihmeellisesti voi ihmisen tunnemaailma siis toimia, joten olkaahan miehet tarkkoina, mitä suustanne päästätte, eritoten missä tilanteessa :)

SILMUNEN HANNU 18.03.2014 14:55

Nöyrä kiitos, ja tosi kiva jos blogista on iloa!

Mut mut, et viitseis puhua mies-parasta etkä sylkykupista, aika ruman kuuloista enkä kyllä osaa noita sanoja tekstiini yhdistää mitenkään. Rakkaudella olen tekstini kirjoittanut ja omille reaktioillenihan minä siinä nauran, itseäni soimaan enkä toista.

Ei ainakaan vitsinä osunut minuun.

t.Kaarina

HUOHVANAINEN JUHA 26.06.2014 23:48

venäjää kulkiessa joutuu ihmelisiin tilanteisiin,niistä se "paras"oppi tulee,toivottavasti matka oli mukavan antoisa,itekkin olen siellä n,yli 10v "pyörinnyt"ja aina siellä jotain uutta tulee josta ei tiennytkään,mut onneksi netti pelaa

SUOMINEN TAUNO 27.06.2014 09:44

Toukokuussa ajelin työasioissa Murmanskin valtatien Pietarista Petsamoon saakka. Kolme muutaman kymmenen kilometrin pituista tietyömaata on reitillä, mutta muutoin ihan hyvässä kunnossa.

Leirintäalueita bongasin koko reitiltä tasan yhden. Todellisia puskaparkkipaikkoja onkin sitten riittämiin. Varsinainen turistireittihän tuo ei näytä vielä olevan, ei edes norjalaisia näkynyt pohjoisessa.

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.