Matkakertomus kesältä 2013

LUOSTARINEN HARRI 07.02.2014 17:10

Heippa karavaanari-kollegat!

Oheisen osoitteen takaa löytyy matkakertomus kera valokuvien meidän viime kesäiseltä euroopan reissulta.

www.anukoo.fi

Matka kesi 6.5 viikkoa ja ainakin seuraavissa maissa kävimme:

Viro Puola Saksa Sveitsi Italia Kroatia Slovenia Slovakia jäiköhän joku mainitsematta...

Laittakaahan takaisinpäin vinkkejä ensi kesää varten. Suunnittelumme alkaa pikku hiljaa. Toivottavasti tuosta matkakertomuksesta joku teistä saa vinkkejä seuraavaa matkaa varten :-)

tv, Harri & Anu

KURVINEN ESKO 07.02.2014 20:00

Kiitokset oikein hienosta blokista! Siinähän Eurooppaa jo on nähty aika paljon. Ei ole matkakuljin turhan panttina. Terv. Esko

JORVA OLLI 07.02.2014 22:17

Harrilla hienot kotisivut ja tarina kulkee jouhevasti, kiitos !

POKKINEN TAPANI 07.02.2014 22:30

Kiitoksia oivasta matkasta.

MERIKALLIO VELI-PEKKA 08.02.2014 10:04

Hienoa Harri, tuttuja maisemia ja tulihan sopivaan saumaan, matkasuunnitelmien kannalta.

Pyysit vinkkejä. Itse pidän erityisesti Espanjan Itärannasta, Barcelonan Valencian välikkö suosikkini, on isojen kaupunkien kulttuuria ja shoppailua, hienoja rantalomakohteita vaikka millä mitalla.

TOIVONEN KAIJA 08.02.2014 14:22

Olipa kiva lukea, kiitokset! Sujuvaa kerrontaa ja hyödyllistä tietoa seassa.

Pitkäperjantaina ajetaan meidän Tessu Travemunden laivaan... Omaa reissua suunnitellessa on kiva lukea muiden matkakertomuksia :)

SUUMÄKI HEIKKI 10.02.2014 13:17

Yksi parhaista matkakertomuksista. KIITOS. Norja maana olisi kiinnostava. Mielenkiinnolla jäämme odottamaan? hekuli

LUOSTARINEN HARRI 10.02.2014 15:12

Tervehdys! Ja suuret kiitokset positiivisista kommenteista. Mukavaa jos teksti ja kuvat miellyttivät. Varmaan sitten jatketaan tänäkin vuonna tekstin tuottamista :-)

Norja ja Espanja molemmat kyllä houkuttelevat. Saas nähdä mihin päädymme ja mistä itsemme löydämme tänä kesänä. Myös tuon Slovenian tarkempi tutkiminen kiinnostaisi.

Pyrimme myös laittamaan tarkemmat tiedot + kuvat leiriytymispaikoista, kuten toivomus kuului.

tv, anu & harri

SILMUNEN HANNU 10.02.2014 15:35

Jeps, kiitos blogista!

Slovenia ertoten kiinnosti, sillä kiersimme sitä fillareilla viime kesänä 18 päivää, joksi ajaksi jätimme asuntoauton Kranjska Goraan, Alppien pohjois-puolelle. Tuli tuo Soca-joki tutuksi kun sitä pari päivää ylös poljimme:) Mahtoivatko erämaan.oloiset vuoristo-kuvanne olla Vrsic-solasta, siitä, mihin Soca-joki päättyy, tai toisaalta alkaa? Saman näköistä oli, ja voin kertoa, että melkoinen mäki fillaroida tavaroiden kanssa ylös:)

Ne Skocjanin luolat olivat meilläkin kiikarissa, ja ihan ohi poljimme, no, parin kilsan päästä, mutta kun kuulin että kierros kestää sen 1,5 tuntia, tuli meille ongelma, sillä mukanamme oli koira, mitä kierroksille ei huolita... No, jälkeen päin kuulimme, että ihan luolien lähellä olisi ollut kiva pieni b&b-paikka, ja jos olisimme siellä yöpyneet, olisimme kenties voineet jättää koiran sinne kierroksen ajaksi.

Löysimme tuon Skocjanin tilall eonneksi Rakov Skocjanin luolaston, mikä on villi alue, eli ei opastuksia eikä maksuja, vaan kokonainen laaksollinen vapaasti tutkittavissa olevia luolia sun muita luonnonihmeitä, ja siellä saatoimme kulkea koiran kanssa!

Itsellemme jäi into polkea Sloveniaa vielä toinen mokoma lisää, sillä puolet jäi vielä näkemättä. Jos siitä suunnasta innostutte, voin antaa vinkkejä omista retkikohteistamme, ja yritän niistä ehtiä blogiinkin kirjoittamaan.

Jos kävelystä yhtään tykkäätte, Cinque Terressä omasta mielestämme parasta antia ovat juuri ne kävelypolut. Kävellään päivä ja tullaan junalla illalla autolle takaisin, on ollut meidän konseptimme. Laiva on jäänyt käyttämättä, sillä olemme tuolla olleet joululomilla, milloin ne eivät kulje. Puolestaan silloin Bonassolassa, Levantosta pykälä etelään, toimii rantakadulla loistav matkaparkki, ja pääsiäisestä alkaen sinne ei saa ajaa asuntoautolla alkuunkaan.

Mutta siis kiitos teille , paljon olitte yhdellä reissulla nähneet!

t.Kaarina

Käyttäjän lisäys viestiin 10.2.2014 klo 15:45:37 Niin ja paljon vaivaa nähneet kaiken ylöskirjoittamiseen!

LUOSTARINEN HARRI 11.02.2014 13:29

Moi Ilman muuta Slovenia kiinnostaa; sen verran jo kerkesimme googlailemaan että esim. Bledin alue voisi olla yksi mielenkiintoinen kohde.

Eli laitapa vaan Kaarina Slovenia-vinkkejä tulemaan!

tv, anu

PS. hyvät on sivut sinullakin, olen niitä silloin tällöin silmäillyt :-)

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.