Tanskaan Touko-Kesäkuussa 2014

MERINIITTY KLAUS 04.02.2014 14:02

Joo, eli tälle vuodelle suunnitteilla yksi pidempi reissu ja kohteeksi valikoitui Tanskanmaa. Vinkkejä otetaan kiitollisena vastaan Tanskan leirintäalueita kolunneilta, reissussa ollaan 12,5m pitkällä vaunuyhdistelmällä kahden aikuisen kesken, joten legolandit ym. muut lapsiperheiden paikat saa jättää väliin. Tietääkö joku onko Charlottenlundin leirintäalue Köpiksen nurkilla millainen alue, se olisi sijainniltaan ihanteellinen, lyhyt matka kaupungin keskustaan jossa on ihan pakko nyt turistina kierrellä tivolit ym. nähtävyydet. Jyllannissa olisi myös tarkoitus kierrellä, aikaa on varattu koko reissuun noin 10-12 päivää, siten että Ruotsin läpi siirrytään suoraan Tanskaan, olen tehnyt sen rekalla kymmeniä kertoja, joten vinkit liian pitkistä siirtymistä kannattaa jättää nyt väliin koska tarkoitus on lomailla Tanskassa eikä Ruotsissa ;D. Paluu tapahtuu reittiä Frederikshavn - Göteborg, josta samana päivänä siirtymä keppisaareen. Kaikki vinkit hyviksi koetuista ja tasokkaista, hyvillä palveluilla olevilla leirintäalueista rannan tuntumassa otetaan kiitollisuudella vastaan.

BERG LEIF 04.02.2014 15:42

Tämä on hyvä Tanskan Campingluettelo jonka me olemme käyttäneet. Sen voi tilata paperiversionakin. http://www.dk-camp.dk/default.asp?lanGuid=3

Leif

HAAPANEN TIMO 04.02.2014 15:43

Toinen hyvä kämppäri ei ole rannalla, mutta aivan juna-aseman lähellä: http://www.camping-absalon.dk/

Asema kuvan alareunalla. http://goo.gl/maps/bsegN

Kun pohjoisesta poistutte, älkää jättäkö Skagenia väliin. Paljon kämppäreitä, ja hyvin erikoinen paikka, Tanska loppuu kapeaan niemeen.

@timppa

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.