Pärnun leirintäalueet

LOPONEN HANNA 13.01.2014 15:27

Meillä on suunnitelmissa lähteä ensi kesänä asuntoautolla Pärnuun.Olisin kysellyt leirintäalueista kaupunkialueella ja vähän kaupungin ulkopuolella.Onko kellään kokemuksia esim.viime kesältä,mitä paikkaa suositellaan?Onko tietoa löytyykö Pärnun kaupungin lähellä leirintäalue mikä olisi merenrannalla (hiekkaranta)? Kiitos.

JANHONEN MATTI 13.01.2014 15:49

Konse ja auto polkupyörävarustuksella on hyvä yhdistelmä. Hiekkarantaa löytyy "kylpylärannikolta" yllin kyllin.

http://www.konse.ee/fi/

HOSIONAHO OSMO 13.01.2014 16:49

Suosittelen kans tuota konsen leirintäaluetta. Oltiin muutama vuosi sitten siellä asuntoauton kanssa ja viime kesänä asuntovaunun kanssa kun nykyään on semmonen auton sijaan.

Usein käveltiin sieltä kaupungin hiekkarannalle ja jos oikein väsy oli rannalla vietetyn päivän jälkeen, niin saatettiin ottaa taxi takaisin leirintäalueelle, ei ole kovin kallista. Leirintäalueella oli rauhallista eikä meidän aikana hävinnyt keneltäkään mitään tavataa vaikka öisin pihalle jotain jättikin. Vessat ja suihkut alueella ihan ok.

Uimisesta vielä sen verran, että leirintäalue on aivan ison joen vieressä ja alueella onkin hyvä laituri josta on hyvä käydä uimassa, meidän tenavat tykkäs kovasti ja kävikin paljon siellä pulikoimassa.

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.