Isoja kämppäreitä Espanjan rannikolla?

MILLASKANGAS JARI 17.12.2013 18:39

Tervehdys,

onko kellään kokemusta, löytyykö Espanjan itärannikolta hyvää ja tasokasta leirintäaluetta jossa olisi vesipuisto? Heitimme viimekesänä euroopan kierroksen Italian Venetsiaan ja vietimme siellä 1,5vk tällä kämppärillä:

http://www.marinadivenezia.it/eng/

Pidimme alueesta kovasti ja tarkoitus on nyt löytää joku vastaava paikka muualta eteläeuroopasta. Espanja ja siellä varsinkin Barcelonan seutu on vahva ehdokas. Netistä katsottuna ainakaan mikään alue ei vielä pompannut selkeästi parhaana esille:

http://www.eurocampings.net/fi/eurooppa/espanja/

Onko kokemuksia? Emme siis etsi pientä ja rauhallista aluetta koska iltaelämä, ihmisvilinä tai naapureiden äänet eivät meitä pahemmin häiritse.

Kiitoksia jo etukäteen.

JANHONEN MATTI 17.12.2013 19:46

Tässä yksi yhdenlainen

http://www.campinglamarina.com/

Meren rantaan alueelta on noin 600 metriä ja "junakuljetus" Alueen taso on aika kova. Olen joskus uteliaisuuttani käynyt testaamassa.

Käyttäjän lisäys viestiin 17.12.2013 klo 20:06:01 Ei parhaat paikat yleensä anna tietojaan ACSI:n luetteloihin. Ei ne halua profiloitua minään alennuskorttipaikkona.

Käyttäjän lisäys viestiin 17.12.2013 klo 20:30:39 Tässä toinen toisenlainen. On iso, hyvätasoinen ja mikä parasta hyvä hiekkaranta ja meri on ihan rannassa. Toki uima-altaitakin löytyy mutta täältä löytyy kesän aikaan paljon muutakin, kuten palvelutarkastelussa huomaatte. Sijaitsee jo heti rajan pinnassa lähellä Rosesin kaupunkia (Picasson museo) Costa Bravalla. Olen joskus Andorran reissulla käynyt testaamassa alueen ja tasossa löytyy.

http://www.campinglasdunas.com/en/

MILLASKANGAS JARI 18.12.2013 16:33

Kiitoksia vinkeistä, alueet ovat juuri sen tapaisia kuin ollaan hakemassa.

IPATTI VEIKKO 18.12.2013 18:59

Liitteessä kaikki Espanjan leirintäalueet, Asci-ale ,Check-ale alueet koordinaatit kahdessa muodossa ja suoraan Autoroute karttaohjelmaan haettavissa. Löytyy myös paljon paljon muuta. Tiedustele

HÄNNINEN JUKKA 20.12.2013 15:21

Ostamalla jonkun paksun Campinkirjan (ei Acsi- eikä minkään muunkaan erikoisjärjestön), ja valisemalla ensin alueen mistä etsii, niin se useinkin on aika yksi yhteen, miten laajasti kämppäri tasoaan mainostaa ja mikä sitten on alueen todellinen taso. Jos esim kokosivunkin ilmoituksen näkee, niin korkeasta tasosta voi olla aika varma.

Ne laadukkaat ilmoitukset kun eivät ole lainkaan halpoja, kustantaja niistä ison rahan veloittaa, ja itse mainoksen tekeminenkin maksaa.

Muutamalla rivillä alueesta kertominen ei sen omistajalle välttämättä maksa senttiäkään.

KUJANPÄÄ MARKKU 20.12.2013 22:40

Niin, ja ehkä kannattaa käyttää myös hyväksi pändimme suomaa ja tuottamaa palvelua, josta oheinen lainaus karavaanipalstan etusivulta.

Lainaus. Mikäli et löytänyt vastausta Sinua askarruttaneeseen kysymykseen, voit lähettää kysymyksesi meille alla olevan lomakkeen kautta. Saat henkilökohtaisen vastauksen sähköpostiisi, joten kirjoita mukaan sähköpostiosoitteesi.

HINDSTRÖM ERKKI 21.12.2013 09:21

Suosittelen La Marinaa, olemme asuneet paikassa seitsemän kuukautta v- 2005-2006. Silloin sinne rakennettiin parhaillaan lisätiloja ravintolalle, kuntosalille ja muille palveluille. Taso on todella hyvä, kuten palvelutkin. Talvella katetulla altaalla voi nautiskella huonon sään sattuessa.

Terveisin Erkki

SEPPÄLÄ MARTTI 24.12.2013 09:48

La Marinassa avattu äskettäin uudistettu SPA, joka on aivan toista, kuin v.2006.

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.